Annonce

Kun hver tredje svarer på sundhedsundersøgelse
BF312-020.jpg
Foto: Bee-Line
sundhed Der er stor interesse for sundhedsundersøgelsen i Region Hovedstaden. I Rødovre håber man dog på at få endnu flere tilbagemeldinger.

Sundhed er vigtig for borgerne i Region Hovedstaden, og borgerne vil gerne have indflydelse på fremtidige indsatser på sundhedsområdet. Det viser en opgørelse af de foreløbige tilbagemeldinger på den store regionale sundhedsundersøgelse.
Her har ca. 2000 borgere i Rødovre skulle svare på spørgsmålet: ”Hvordan 70-220 har du det?

Vil gerne have flere med
 Det er der 36 procent som allerede har gjort, men man vil gerne have de sidste med.
”Vi er meget glade for den store opbakning og vil gerne sige tak til alle de borgere, der allerede har svaret, siger professor Charlotte Glümer fra Region Hovedstadens Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed, som står bag undersøgelsen.
”Samtidig vil vi gerne understrege, at de, der endnu ikke har svaret kan nå det endnu, bl.a. via Internettet,” siger Glümer.

Annonce

Værdifuldt grundlag
 Og der er brug for hver ene-ste besvarelse, for jo flere der svarer, jo
SU0-223-CN mere præcise bliver resultaterne.
Undersøgelsen kortlægger sundheden for Region Hovedstadens 1,7 mio. borgere og er et værdifuldt grundlag, når kommunerne og Regionen skal prioritere og planlægge de fremtidige indsatser på sundhedsområdet.
”Med sundhedsprofilen i hånden har regionen og kommunerne et vigtigt redskab, når der skal udarbejdes politikker og initiativer på sundhedsområdet. Undersøgelsen vil være til gavn for borgerne selv, der vil få et bedre helbred og livskvalitet og til gavn for samfundet, da vi med sundhedsfremmende og forebyggende indsatser vil kunne forebygge udvikling af kroniske sygdomme,” oplyser Mette Kaltoft fra Rødovre Sundhedscenter.
”I arbejdet med at planlægge de fremtidige behandlingstilbud på hospitalerne bidrager sundhedsundersøgelsen også med vigtig viden om borgernes sundhedsvaner og sygdomme, således at hospitalsplanlægningen kan målrettes borgernes fremtidige behov,” tilføjer Mette Kaltoft.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top