Kort om sport
RFC_damer.jpg
Rødovre FCs damer vandt grundspillet og er klar til kvartfinalen mod Esbjerg Sharks. Foto: Arkiv
Kort om sport Vi giver et overblik over den forgangne uges resultater inden for sporten i Rødovre. Der et nyt fra floorball, tennis, dans, bowling og taekwondo.

Floorball. Rødovre FCs damer vandt sidste kamp i grundspillet. Det blev til 5-9 ude mod Vanløse, og holdet blev – ligesom Rødovre FCs herrer – etter med fire points forspring ned til nummer to fra FF København. I kvartfinalen møder holdet Esbjerg Sharks. Første kamp på lørdag på Vestkysten.

Tennis. I weekenden afholder Rødovre Tennisklub den største finaleweekend set længe for hold. De 28 bedste seniorer i klubben vil være i aktion over 33 timer, mens der fredag aften spilles en testmatch mod Birkerød 2. Her vil 12 af de bedste motionsholdspillere komme i kamp.

Annonce

Dans. Kasper Kronborg Jensen fra Havdrup Dans har vundet Sjællandsmesterskabet i Jitterburg for juniorer, der blev afholdt i Albertslund Centrum. Rødovre-drengen vandt sammen med sin dansepartner Amalie Tjagvad fra Vallensbæk.

SM Jitterbug marts 2013
Kasper Kronborg Jensen, nr. to fra højre, har vundet Sjællandsmesterskabet i Jitterburg. Foto: Privat

Bowling. Bowlingklubben Sisu, Rødovre har fået udtaget til tre ungdomsspillere til det kommende EM i Wien i påsken. 17-årige Martin Øager Pedersen, 15-årige Mikkel Borch Malesa samt 15-årige Charmaine Wrisberg skal kæmpe om det ædle metal i Østrig senere på måneden. BK Sisu har for tiden også gang i skoleidræt, hvor kommunens skoler er blevet inviteret til at få kyndig vejledning i bowlingsporten.

Taekwondo. Islev Taekwondo Klub har været til årets første teknikstævne, der blev afholdt på Munkebo på Fyn. Klubben leverede store resultater med de 16 deltagere, som hev flere medaljer med hjem over Storebælt.
Mechid og Sofie, synkron, Payam, Anton, Lene, Mark og Louise fik alle sammen guld. Mechid, Magnus og Jeanet fik sølv, mens Anni hjemtog bronze. Jeanet og Maria fik ligeledes bronze i deres synkron. Islev Taekwondo Klub blev den mest vindende klub til stævnet.

Anton Olsen_islev taekwondo
Anton Olsen, til højre, vandt guld ved teknikstævnet i Munkebo på Fyn. Foto: Privat

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top