Annonce

Ingen tvivl om sejr
RH_herrer-oeresund_09_260113_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen/arkiv
Håndbold Der var ikke den mindste tvivl om resultatet, da RHs herrer ude vandt en sikker sejr med otte overskydende mål over BK Ydun i 2. division øst.

BK Ydun-RH 20-28 (9-13)

Sæsonen lakker mod enden, og i den andensidste kamp i herrernes 2. division øst vandt RH en stensikker sejr på udebane mod Ydun.

Annonce

Allerede ved halvlegen stod tingene forholdsvist klar, da forspringet på det tidspunkt var på fire mål. Cheftræner Jacob Lyng Madsens mandskab var bedst på dagen.

”Vi førte med fire ved pausen og havde et super godt forsvar. Offensivt fik vi selv løst deres 6-0-forsvar. Vi havde fuldstændig styr på det, og Ydun skulle kæmpe rigtig meget for deres mål. Vi havde også det fysiske overtag,” siger Anders Larsen.

Ingen chance mod GOG
På torsdag kl. 20 gælder det en pokalkamp ude mod 1. divisionsholdet GOG. RH kommer på en svær opgave i sjette runde af turneringen.

”Spillerne skal tage pokalkampen som en oplevelse. Vi har ikke nogen chance for at vinde derover. Med det niveau GOG har, kunne de godt ligge og kæmpe om en ottende- eller niendeplads i ligaen. Det er et rigtigt stærkt hold, så det kan være en god lære for os at møde dem,” forklarer Larsen og fortsætter.

”Vi har ikke rigtig kunne blive enige om kamptidspunktet, så håndboldforbundet besluttede, at det blev torsdag. Og der kan jeg desværre ikke selv deltage.”

Tredjeplads teoretisk mulig
Når det forventelige exit fra pokalturneringen har lagt sig, gælder det den sidste kamp i sæsonen. Team Sydhavsøerne 2 kommer på besøg i Rødovre Stadionhal søndag kl. 15.30.

”Der er en teoretisk chance for, at vi kan nå en tredjeplads. Ikke fordi, den vil give noget ekstra, og det er allerede en mere end godkendt sæson. Men det ville være utroligt vigtigt at gå på sommerferie med en god smag i munden, så vi håber på en sejr,” slutter Anders Larsen, der er tilbage og med i den sidste sæsonkamp foran egne tilskuere.

FIF har på tredjepladsen ét point mere end RH, men holdet møder et af bundholdene. RH skal op mod Sydhavsøerne, der ligger to pladser under.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top