Annonce

Hun åbnede ballet i 1989
pic56274.jpg
Med bagagen fyldt med sine allerstørste og elskede sange, springer Lis Sørensen med sit band ud i forårets turné der bringer hende forbi Viften på næste torsdag. Foto: Presse
koncert Lis Sørensen havde i 1989 æren af, at være den første musiker til at give koncert i Viften. På torsdag er hun tilbage igen. "Hun er kun blevet bedre med årene," siger Viftens John Frobøse.

Tobaksrøgen hang tungt i luften, og koncertsalen var tæt pakket. Viftens kulturhusleder, John Frobøse, husker stadig alt fra Viftens første aften.
“Det var en helt fantastisk aften. Lis Sørensen leverede varen,” fortæller han.
Viften stod knivskarpt til premieren. Koncertsalens nylakerede trægulv indbød til fest og forbudte dansetrin, og John Frobøse husker specielt, at han selv og det øvrige personale var travlt beskæftiget med at holde fedtfingre væk fra væggene og cigaretskodder væk fra gulvet.
“Viften var jo lige åbnet og vi var derfor meget ømme omkring stedet. Man måtte jo ryge dengang, og jeg husker tydeligt, at vi gik rundt med askebægere inde til koncerten, da gæsterne skoddede på gulvet,” fortæller John Frobøse.

Skatkammer
 Askebægere og cigaretrøg har for længst måtte lade livet i Viften, men flere ting er stadig ved det gamle. Det gælder også den musikalske underholdning. På næste torsdag vender Lis Sørensen således igen tilbage til scenen i Viften.
“Trods de næsten 40 år i musikbranchen har Lis Sørensen til stadighed formået at forny sig og lokke nye generationer til, som har opdaget det imponerende skatkammer af sange, som Lis igennem en lang karriere har været ophavskvinde til,” siger John Frobøse.
Billetter til koncerten kan købes på viften.dk

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top