Home sadler om i boligkampen
anders-home_01_040313_BP.jpg
Anders Kjeldstrup Poulsen er ny daglig leder hos home i Rødovre. "Det er sjovere og mere udfordrende at være ejendomsmægler i dag. Det kræver et stort stykke arbejde, fra en køber viser interesse for en bolig, før den endelige købsaftale er på plads," siger han Foto: Brian Poulsen
bolig Ny daglig leder hos home vil igen gøre ejendomsmæglerkæden førende i byen. "Der er meget potentiale i Rødovre, og vi har en god plan til at blive de bedste mæg- lere i området, " siger Anders Kjeldstrup Poulsen.

Han var med da det gik godt i starten af 00’erne. Som ejendomsmæglerelev hos Carsten Alstrøm i home, red Anders Kjeldstrup Poulsen med på boligbølgen under boligmarkedets velmagtsdage.
Siden er der sket meget. Ikke kun med Anders Kjeldstrup Poulsen, men også med boligmarkedet og i særdeleshed butikken på Tårnvej.
Et nedadgående marked har de seneste år gjort det svært for mæglerbranchen, men den nye daglige leder i butikken hos home, Anders Kjeldstrup Poulsen, har planen for fremtiden klar. Grundighed og professionalisme er to af fremtidens nøgleord.
Butikken på hjørnet af Tårnvej har en målsætning om at vinde noget af den tabte markedsandel tilbage i 2013, men Anders Kjeldstrup Poulsen er udmærket klar over, at træerne ikke vokser ind i bolighimlen, fordi han er trådt til.
Derfor er han også klar til at trække i arbejdstøjet.
“Vi skal ud og vise, at vi er vores penge værd. Derfor er grundighed og professionalisme to vigtige parametre i de kommende år. Vi har holdet på plads. Vi er nu tre ejendomsmæglere og en sagsbehandler, og det betyder, at vi vil have mere tid til at betjene de enkelte kunder, og det er en af de ting, vi har prioriteret for at blive de dygtigste mæglere i området,” siger han.

Rødovre er up-coming
Anders Kjeldstrup Poulsen kommer fra en stilling som ejendomsmægler i Nordsjælland, og han skal derfor vende sig til udbudspriser og salærer i en anden størrelsesorden. Den udfordring tager han dog imod med åbne arme, for han ser et stort potentiale i Rødovre.
“Rødovre vil med tiden komme tættere på København. Jeg ser helt klart Rødovre som et område, der er up-coming. Byen vokser, og jeg oplever en stigende interesse fra boligkøbere. Man får meget bolig for pengene i Rødovre, og derfor føler jeg mig overbevist om, at byen vil være attraktiv for boligkøbere i fremtiden,” siger den nye daglige leder i home.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *