Annonce

HK Ungdom til ishockey i Rødovre
HK-ungdom2.jpg
Der var uhørt mange deltagere til generalforsamlingen i HK Ungdom, da de mødtes i Rødovrehallen. Foto: Brian Poulsen
Generalforsamling Der er ikke meget sexet underholdning i ord som bestyrelsesarbejde og generalforsamlinger. Derfor havde HK Ungdom også vendt tænkehatten på hovedet, da de forleden brugte en ishockeykamp til at lokke de unge medlemmer til forhandlingsbordet.

Helt utraditionelt valgte HK Ungdom forleden at invitere til ishockeykamp i Rødovre i forbindelse med sin generalforsamling i fredags. Et hundrede unge fra handelsskoler m.m. var med, og det er intet mindre end rekord for et arrangement, der sidste år kun trak en lille dedikeret gruppe fagligt aktive.
Men det er også et tegn på tidens trend om, at der skal mere end kerneværdier på bordet, hvis man skal have de unge ud af busken.
For mange af de unge HK’ere var det deres første oplevelse i en ishockeyarena, og den blev absolut ikke kedelig med kampens syv mål, om end hjemmepublikummet måske syntes, at fordelingen af scoringerne godt måtte have været anderledes.
”Det er helt klart ishockeykampen, samt mad og drikke, der lokker os til generalforsamling,” fortæller Michelle fra HG merkantil på CPH West i Ballerup. Hun er en af ni klassekammerater, der valgte at takke ja til invitationen og følges til Rødovre.

Kræver lidt ekstra
 Står det til HK Ungdoms genvalgte formand, Emil Holtemann, er det ikke sidste gang, at den faglige ungdomsorganisation forsøger sig med lidt ekstra initiativ.
”I løbet af sidste år har vi forsøgt at gøre op med myten om, at det er kedeligt og nørdet at være fagligt aktiv. Unge menne- sker har også krav på ordentlige vilkår, men der er mange ting, der konkurrerer om vores opmærksomhed og tid. Det kan godt være svært at lokke folk til en demonstration eller en generalforsamling, hvis der også er lektier, venner, familier og fester, der skal passes ind,” siger Emil Holtemann, der har oplevet en stor aktivitetsglæde i forbindelse med den nye stil.
”Vi har lavet nogle sjove kampagner foran tøjfirmaet Abercrombi & Fitch, som beviseligt udsætter deres unge personale for sundhedsskadelige arbejdsvilkår, og så viste vi, at unge godt kan have vigtige holdninger samtidig med, at man har det sjovt til både 1. maj og til den musikalske ungdomsfestival her i Rødovre,” siger Emil, der ikke selv nåede at se så meget af kampen. Sammen med den nye næstformand, Nathalie Tobiesen Schmidt, skulle der nemlig lige ryddes op i cafeteriet.
”Ja fornøjelse og arbejde går jo hånd i hånd.”

Annonce

HK-ungdom1

HK-ungdom3

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top