Annonce

Her er Rødovres billigste villa
viemosetoften_01_140313_BP.jpg
Man behøver ikke at lede med lys og lygte for at finde en villa til under to millioner kroner. Den 7. marts var der faktisk flere af dem til salg på Internettet i området. Blandt andet her på Viemosetoften, hvor man kunne købe en villa for kun 1.748.000 kroner. Foto: Brian Poulsen
bolig Er du også på udkig efter et billigt hus? Så var det måske en idé at slå vejen forbi Viemosetoften. Her ligger Rødovres billigste villa nemlig og venter på den heldige køber, der kan hive 1.750.000 op af lommen.

Man behøver ikke at køre helt til Lolland for at finde et godt tilbud. Selvom man på Omø syd for Korsør kan købe en villa til kun 75.000 kroner, kan man ifølge boligside Boliga også finde billige villaer i alle andre byer. Blandt andet i Rødovre, hvor et af de absolut billigste villa-huse til salg på Internettet den 7. marts lå på Viemosetoften.
Her kunne man for bare 1.748.000 købe 102 kvadratmeter bolig. Det er C2040-958 noget dyrere end den billigste Villa i Hvidovre, som kan blive din for kun 1.5 millioner kroner. Vil man på jagt efter et godt tilbud i landets dyreste områder, er det dog
MB4-643helt andre beløb, der skal på bordet.
Nord for København må man slippe op mod tre mio. kr. for et hus i Rungsted eller Klampenborg. Højdespringeren findes i Skodsborg, hvor prisen for byens billigste villa er seks millioner kroner for 160 kvadratmeter.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top