Annonce

Hed hip-hop med DJ Static
DJ-Static.jpg
Det står i hip-hoppens tegn, når DJ Static og Co.. starter påskeferien med et brag lørdag den 23. marts. Derfor deler Viften påskeæg ud i form af en ekstra gratis billet til koncerten, når man køber én. Foto: Morten Rygaard
musik Hvis hip-hop skal høres live, og det skal det, så er lørdagen en af de bedste muligheder for at få stillet lysterne. Her leverer DJ Static og gæster en hed Hip-hop/Urban koncert i Viften.

Selvom der er langt fra 25.000 fulde festivalgæster til 700 vilde hip-hop fanatikere, kommer der ikke til at være den store forskel på stemningen, når den prisvindende DJ Static spiller på lørdag i Viften.
Han er berygtet for sine gennemførte liveshows, og har i en lang årrække stået på scenen og på klubben som en fremragende DJ.
At han til Danish Dj Awards har vundet prisen for årets ‘Urban dj’ fem år i streg, siger mere om hans evner, end om manglende konkurrence. Hans pokaler for vundne mix-mesterskaber tæller da også et europamesterskab, og tre gange har han stået øverst på skamlen til DM i mix.

Farvel til Roskilde

Annonce

Det kræver da også sin mand at lukke Roskilde Festival med en så løssluppen fest, som Static og gæster gjorde med en kæmpe opsætning i år.

“En kraftpræstation af dimensioner som ikke hidtil er set i dansk urban musik,” kalder man det i kulturhuset.
Mastodontalbum. Den 27. august udkom album-mastodonten ‘Rolig under pres’, som er DJ Statics debutalbum i eget navn.
Anmeldere stod på nakken af hinanden for at hylde albummet, der indeholder 28 stærke hiphop-numre som “Læg dig ned” feat. Yepha & Kaka og “Det min” feat. Jooks & Orgi-E.
Soundvenue kvitterede med absolut topkarakter, og Gaffa belønnede albummet med 5/6 stjerner. Pladen røg ind som nr. 1 på den officielle danske hitliste. Der kommer også gæster med til Rødovre. Med på scenen har DJ Static nemlig sit faste hold, som tæller Temu, Danni Toma, Blacc El, J-spliff og Jøden.
Men han har også haft en række særlige gæster med på scenen. Bl.a. har Raske Penge, Yepha, Magermayn, Supajan, Peacefull James, Joel, Khalern og Per V været med. Hvem der slår et smut forbi Viften, er endnu en hemmelighed.

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top