Annonce

Har brug for virksomheder
rødovre-kommune4_130910_BP.jpg

Rødovre Kommune hverken kan eller vil udtale sig om sagen, hvor to teenagedrenge i lørdags reddede tre små børn fra deres forældres svigt, men de understreger, at det er kommunernes pligt at reagere uanset hvad, hvis et barn findes sovende på gaden.

Hvordan kan det blive nemmere og bedre at drive virksomhed i Rødovre? Foto: Arkiv
erhverv Hvordan kan det blive nemmere og bedre at drive virksomhed i Rødovre? Det er Rødovre Erhvervsråd igen med at undersøge, men virksomhederne kan kun svare frem til søndag den 10. marts.

“Jeg vil gerne opfordre alle virksomheder til at svare på undersøgelsen, så vi får så mange input som muligt. Vi har en fælles interesse i, at de lokale virksomheder får en god service af kommunen. Hvis virksomhederne mener, der er noget, der kan gøres bedre, er vi meget lydhøre”, siger borgmester Erik Nielsen, der er formand for Erhvervsrådet. Det er der tilsyneladende ikke særlig mange, der mener.
Dansk Industri har tidligere lavet undersøgelser af erhvervsklimaet i Rødovre, hvor kun ca. én procent af de lokale virksomheder svarede.
“Det er meget vigtigt, at der er et ordentligt datagrundlag, hvis man skal kunne bruge den slags undersøgelser til noget. Derfor laver vi den her undersøgelse for at få et reelt billede af det lokale erhvervsklima”, siger Gitte Junker Andersen fra Erhvervskontoret i Rødovre Kommune. Erhvervsrådet er et samarbejdsforum mellem det lokale erhvervsliv og Kommunalbestyrelsen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top