Annonce

Fremtiden flytter ind til efteråret
RC-udvidelse-kran_11_280213.jpg
Der er blevet lagt ca. 700 beton- og stålelementer siden juni måned sidste år. De tungeste elementer vejer 22 tons. Foto: Brian Poulsen
centerudvidelse Håndværkerne blev fejret med manér, da Rødovre Centrum i torsdags havde rejsegilde på den storstilede centerudvidelse.

Fra en benzintank til et hul i jorden og fra et hul i jorden til et betonskelet i fem etagers højde. Det sidste betonelement i udbygning er nu på plads, og det blev traditionen tro fejret på behørig vis. 70-80 håndværkere har arbejdet med byggeriet siden juni måned sidste år, og det betød trængsel til rejsegildet. Her kunne håndværkerne gøre midtvejsstatus til nyheden om, at tidsplanen for åbningen i efteråret holder.
“Vi ser frem til at bevare positionen som Danmarks bedste shoppingcenter. Byggeriet har fulgt tidsplanen, og jeg vil gerne sige tak til entreprenøren, myndigheder, Rødovre Kommune, håndværkerne og de mange andre samarbejdspartnere,” lød det fra Rødovre Centrums adm. direktør, Jesper Andreasen, fra talerstolen.
Han gav herefter ordet videre til arkitekt Peter Schiødte fra Kieler Architects, som han kaldte kunstneren bag byggeriet.
“Da vi startede, stod vi med en ligning med mange ukendte faktorer. Vi startede med en nedslidt benzintank. Den blev senere til et hul i jorden, og stille og roligt har vi bygget på. Nu er vi så kommet til den fase af byggeriet, der er mest fascinerende,” sagde han.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top