Annonce

Fra påhæng til stjerneskud
Rasmus_Walter.jpg
Rasmus Walter kan efterhånden gå på vandet. I morgen aften gæster den 35-årige musiker Viften. Her kan du høre sange fra det helt nye album 'Lige Her Lige Nu' og det bliver helt sikkert også til et genhør med radiohittet 'Dybt vand'. Foto: Presse
koncert Rasmus Walter blev landskendt, da supermodellen Helena Christensen slog klørene i ham tilbage i 2004. Sidenhen har han dog slået sit eget navn fast med syvtommersøm. På torsdag er den charmerende musiker tilbage i Viften.

Rasmus Walter slog igennem som soloartist med det anmelderroste og dansksprogede debutalbum ‘Dybt vand’ i 2011. Rasmus Walter er dog langt fra gammel i gårde i hverken pressen eller på den danske musikscene. I et helt årti var han frontmand i det danske band Grand Avenue, og ja, så dannede han tilbage i 2004 par med den danske supermodel Helena Christensen. Både Grand Avenue og Helena Christensen er fortid, men musikerens fremtid ser lys ud.
Rasmus Walter er aktuel med sin anden plade ‘Lige Her Lige Nu’ og i sidste weekend hjalp han X-factor-deltageren Chresten til en sejr, da de sammen fremførte Rasmus Walters radiohit ‘Endeløst’ på scenen i Herning.

Danske tilfældigheder
På torsdag er den 35-årige musiker tilbage i Viften, hvor man kan høre sange fra de to dansksprogede soloalbums. Viftens daglige leder, John Frobøse, ser frem til gensynet med Rasmus Walther og fortæller samtidig, at det var lidt af en tilfældighed, at de engelske sangtekster blev udskiftet til danske.
“At Rasmus Walter kastede sig over det danske, begyndte som lidt af en tilfældighed, da hans tvillingebror Anders, der er illustrator, bad ham om at skrive et dansksproget nummer til sin tegneserie. Den udfordring viste sig at blive afgørende for Rasmus, og han opdagede hurtigt mulighederne ved at udtrykke sig på dansk i stedet for på engelsk,” lyder det fra John Frobøse.

Annonce

 
Rasmus Walter kan
opleves i morgen aften kl. 20.00 i Viften.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top