Annonce

Fokus på defensiven
RFC_herrer-copenhagen_03_160213_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen/arkiv
Floorball Slutspillet i Unihoc Floorball Ligaen begynder i denne weekend. Rødovre FC lægger ud med to hjemmekampe i kvartfinalen mod Sunds Seahawks FC, og fokus er rettet ind på defensiven.

Efter en lang grundspilssæson er det tid til at rette fokus ind på den sjove del af sæsonen. Rødovre får fornøjelsen af Sunds i årets kvartfinale, hvor der spilles bedst af fem kampe.

I denne weekend tager de danske mestre imod det jyske mandskab lørdag kl. 12 og søndag kl. 11. Rødovre har vist svagheder – specielt i defensiven – i den sidste del af grundspillet, men skulle alligevel være klar til slutspillet.

Annonce

”Jeg føler, vi er klar til slutspillet. Vi har haft to gode træninger i denne uge, og vi virker tændte og klar til at komme i gang. Vi har ventet længe på det, så folk er sultne på at give den en ordentlig skalle,” siger cheftræner Martin Erichsen.

Ikke en walkover
Sunds endte som nummer fire i den jyske vest-række, mens Rødovre gik suverænt igennem øst-rækken og blev nummer ét.

”Det bliver ikke bare en walkover mod Sunds. Vi har haft nogle problemer med defensiven hen over de sidste to måneder. Men hvis vi kan få styr på defensiven, tror jeg, vi vinder nemt,” lyder det fra Martin Erichsen, der er opmærksom på modstanderens kvaliteter på kontra.

”De lever meget på kontraer, så får vi ikke styr på den, så kan vi godt få problemer. Oscar (Eklund, red.) er eneste tvivlsomme, ellers er alle mand klar.”

Rødovre Stadionhal danner altså rammen om de to første kampe i kvartfinaleserien. Der spilles altså lørdag kl. 12 og søndag kl. 11. I næste weekend vendes tingene rundt, og Rødovre tager til Jylland for at spille dobbeltkampe.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top