Annonce

Et døgn der sent glemmes
jannik-hansen_RMB-traening23_080811_BP.jpg
Jannik Hansen havde en weekend han aldrig glemmer. 2 mål, 2 assists og 2 drenge... Alt sammen på to dage. Foto: Brian Poulsen/Arkiv
NHL Ishockeyspilleren og Rødovredrengen Jannik Hansen scorede mål og blev noteret for en assist to kampe i træk på to dage. Og nå ja, så blev han far til tvillingedrenge i mellemtiden.

Lørdag aften spillede Vancouver Canucks kamp mod Los Angeles Kings. Med et mål og en assist, var Jannik Hansen stærkt medvirkende til Vancouvers 5-2 sejr. Efter kampen skulle holdet så direkte til lufthavnen for at flyve til Calgary, hvor Vancouver skulle spille søndag aften.

Men holdet tog forgæves i lufthavnen. Dårligt vejr i Calgary udsatte flyveturen, så holdet blev sendt hjem. Jannik Hansen når stort set kun ind af døren derhjemme før vandet går på sin gravide kone, så de skynder sig på sygehuset. Omkring kl 05.30 søndag morgen er to drenge kommet til verden. Jannik hansen tager hjem og skifter tøj, og møder sit hold i lufthavnen søndag formiddag ved 10 tiden, for at flyve til Calgary. Det blev ikke til søvn den nat for danskeren, men det blev dog til en lille lur på flyet. I Calgary scorede Jannik Hansen som nævnt et mål og blev noteret for en assist. Dog tabte holdet 4-2.

Annonce

Drengene kommer til at hedde Lucas og Daniel. Vancouvers svenske kaptajn Henrik Sedin er som de fleste ved, også tvilling og hans bror Daniel spiller også i Vancouver. Henrik Sedin har med et smil på læben udtalt til canadisk presse , at han havde prøvet at bearbejde Jannik lidt men forgæves, og at det så viser hvem danskerens favorit er.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top