Annonce

Én sejr fra semifinalen
IMG_4998.jpg
Mike Rådde tiljubles af holdkammerater efter svenskeren scorede til 2-1 i den forlængede spilletid. Foto: Brian Poulsen
Ishockey De danske mestre fra Herning Blue Fox er sendt til tælling af et sprudlende Rødovre Mighty Bulls. I fredagens kamp med sæsonrekord i Rødovre Skøjte Arena øgede tyrene til 3-1 i kampe i kvartfinalen. Mike Rådde blev matchvinder i fjerde periode med sæsonens første mål.

4. kvartfinale
Rødovre Mighty Bulls-Herning Blue Fox 2-1
(0-1, 1-0, 0-0, 1-0)
17:24 0-1 Rob Ricci
20:46 1-1 Mike Daugulis (Rådde) sh1
60:52 2-1 Mike Rådde (Chistyakov, Christensen)
Udv.: RMB 3×2, HBF 2×2
Skud: 32-23 (12-10, 15-7, 5-6, 1-0)
Tilskuere: 2.613 (sæsonrekord)

En stor, stor aften i Rødovre Skøjte Arena. Mighty Bulls fortsætter de helt imponerende takter i kvartfinaleserien mod Herning. Fredag blev mestrene sendt i knæ med 2-1 for tredje kamp i streg, og tyrene har dermed øget til 3-1 i kampe.

Annonce

Inden kampen blev kaptajn Michael Smidt kåret til årets spiller for Rødovre Mighty Bulls. Den altid fightende forward går forrest i enhver henseende og er guld værd for holdet.

Overtag til Rødovre
Det stod hurtigt klart, at det ville blive en fantastisk aften. Der blev sat sæsonrekord, og tilskuerne var på dupperne med sang og fest. Herligt med slutspilsstemning på lægterne.

På isen leverede holdene en intens og spændende første periode. Rødovre med et lille overtag, men med gæsterne som det først scorende hold i matchen. Rob Ricci kunne med få minutter igen lægge pucken ind bag Sebastian Dahm, der ellers havde brilleret fra start.

Rødovre måtte undvære Anders Schultz som den eneste i aften. Han blev skadet i Herning, da han trak et straffeslag til tyrene.

Canadisk drømmehug
I anden periode startede Mighty Bulls i undertal, men det var Mike Daugulis imidlertid ligeglad med. Han satte fut i skøjterne og satte kurs direkte mod modstanderens zone. Med et velplaceret og knaldhårdt skud sendte han pucken op i fjerneste hjørne til 1-1. Et fantastisk drømmehug af den canadiske slider.

Rødovre dominerede klart anden periode. Mestrene virkede rystede og fuldstændig handlingslammede mod en flok bidske tyre, der fightede – ja, næsten over evne. Der blev også skabt gode muligheder, men Lubos Pisar tog sig af det, der kom mod Hernings mål.

Spændingen var på sit højeste ved indgangen til de sidste 20 minutter af den ordinære spilletid. Den store intensitet fortsatte i tredje periode. Publikum fik fuld valuta for pengene.

Svensker blev matchvinder
Stemningen var fantastisk, og nerverne sad helt ude på tøjet. Men begge hold formåede at holde tæt, og så skulle kampen afgøres i overtid.

Nøjagtig som i anden periode kom Rødovre ud og satsede fra start. I spillet fire mod fire fik Rødovre sat sig fast i Hernings zone, og da pucken endte hos svenske Mike Rådde, tøvede svenskeren ikke.

Fra distancen sendte den stærke back pucken mod mål, og han kunne få øjeblikke senere se den gå ind. Første mål i sæsonen til Rådde, der hurtigt blev ’overfaldet’ af ellevilde holdkammerater. Jublen brød løs i arenaen, der sydede og boblede af sejr.

Rødovre tæt på semifinalen
Mestrene kunne skøjte slukørede ud i omklædningsrummet velvidende om, at de skal vinde de næste tre kampe for at avancere til semifinalen. Rødovre – derimod – har tre forsøg til at vinde den fjerde og sidste kamp, der giver videre adgang.

I aften noterede Mikael Christensen og Andrey Chistyakov sig igen for store og vildt imponerende indsatser. De to spillere har sammen med Michael Smidt og Mike Rådde markeret sig stærkt – ikke bare i slutspillet – men i hele sæsonen. Naturligvis ikke at forglemme keeper Sebastian Dahm, der virkelig topper for tiden.

På søndag gælder det så femte kamp i kvartfinaleserien. Rødovre drager til Herning, hvor der er kampstart kl. 18.30. TV 3 Sport 1 sender direkte fra heden, og Rødovre kan således med en sejr spille sig i semifinalen i AL-Bank Ligaens slutspil.

Klik ind forbi rnn.dk senere i aften og se billeder og hør reaktioner fra den 4. kamp i kvartfinalen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top