Annonce

Dropper Damhus Have
Damhus-Have-set-fra-Roskil.jpg
Foto: Presse
damhus have Planerne om at haste-godkende et kontroversielt højhusbyggeri ved Damhussøen bliver taget af bordet. Rødovre Kommunes advokat advarer mod en godkendelse af byggeriet før, der har været en for-høring.

Hvis Rødovre Kommune nogensinde har haft planer om at liste et højhus ind midt i et fredet område ved Damhussøen, så er de i hvert fald kuldsejlet nu.

Kommunens egen advokat er enig i flere af de 450 høringssvar, der anfægter, at Rødovre Kommune ikke har afholdt en forhøring forud for den netop afsluttede høring, der varede otte uger.

Annonce

Advokaten går så langt som til at sige, at Rødovre Kommune vil tabe en eventuelt retssag på grund af måden, som byggesagen er blevet behandlet, såfremt man vælger at godkende forslaget på det nuværende grundlag.

Derfor har forvaltningen nu indstillet til politikerne, at de skal fjerne sagen og lade hele forløbet gå om, eventuelt på en anden måde med en forudgående idéopsamling fra naboer og andre interessenter.

Politikerne i Rødovre skal tage stilling til om, hvorvidt de vil følge forvaltningens indstilling og afvise at behandle sagen på kommunalbestyrelsesmødet den 26. marts.

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top