Annonce

Diskutér med Rasmus Jarlov
rasmusjarlov-valgkampagne3_.jpg
Onsdag den 27. marts diskuterer Konservative Rasmus Jarlov om konservatismen som ideologi har en plads i fremtiden. Foto: Arkiv
har han en fremtid Er man til markante udsagn og skarpe svar, er der ikke mange, der kan levere varen som konservative Rasmus Jarlov. Onsdag den 27. marts besøger 'klassens vrede dreng' Rødovregaard med et oplæg om konservatismens fremtid.

Aldrig har fremtiden set så sort ud for Konservative, som meningsmålingerne får den til netop nu. Alligevel, eller måske snarere derfor, er det netop fremtiden der er hovedemnet, når det tidligere folketingsmedlem for Konservative, Rasmus Jarlov besøger Rødovregaard til en snak om Det Konservative Folkeparti og fremtiden for konservatisme. Rasmus Jarlov er spidskandidat i København og folketingskandidat i Nordsjælland, og kendt for sine direkte svar og markante holdninger til upopulære problemstillinger.
”Jeg har været med til et arbejde i den konservative bevægelse, som skulle finde ind til fundamentet af, hvorfor vi er konservative. Vi kæmper for frihed for den enkelte borger og for familierne. Vi kæmper for, at vi bliver bedre til at tage os af hinanden. Vi kæmper for Danmark og det danske folk, fordi vi tror, at vi ved at stå sammen kan nå mere. Disse tre elementer: frihed, socialt ansvar og fædreland, er grundpillerne i konservatisme.” siger Rasmus Jarlov.

Puster altid til ilden
 Det bliver ikke første gang Rasmus Jarlov holder sit oplæg, men diskussionen der følger, er aldrig den samme. Det er der som regel for mange meninger og følelser i spil til. Det viser erfaringer fra andre steder i landet, hvor Rasmus Jarlov har tændt gnister og pustet til indre flammer.
”Vi er glade for at Rasmus Jarlov kommer og besøger os med hans oplæg. Han har været efterspurgt som taler over hele landet, fordi han kommer med et spændende bidrag til debatten, og er en de største konservative profiler.”, siger Chris Lassen Jensen, formand for Konservative i Rødovre.
Mødet foregår onsdag d. 27. marts kl. 19.30 i Loen på Rødovregaard. Der vil kunne købes øl, sodavand, te og kaffe til mødet.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top