Annonce

Disciplin er stadig krævet
jubel_RMB-bluefox-QF2_2013_37_030313_BP.jpg
Rødovre jubler i sejren i søndags hjemme i Rødovre Skøjte Arena. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Kamp 3 i kvartfinaleserien mellem Rødovre Mighty Bulls og Herning Blue Fox afvikles i aften. Skal Rødovre bringe sig på 2-1 i kampe, kræver det en ny disciplineret indsats på den jyske hede.

Rødovre har med udligningen til 1-1 i kampe sikret stor spænding i kvartfinalen mod de danske mestre fra Herning.

I aften går turen atter til Jylland, hvor tyrene egentlig fik en hæderlig start på slutspillet i fredags, men hvor hjemmeholdet udnyttede de vigtige returer. Men med kun to udvisninger var disciplinen i højsædet.

Annonce

”Vi skal køre efter samme koncept, som sidst vi var i Herning. Vi skal spille stærkt defensivt og alle skal kæmpe ligeså meget som sidst. Det er utrolig vigtigt, at vi kan spille en disciplineret kamp igen,” siger Ulrich Linnet, der sammen med Mikael Christensen har en helt specielt motivation til at give den gas mod Herning.

”Det gør det altid lidt sjovere, at det er ens gamle holdkammerater, man spiller mod. Min lillebror (Joachim, red.) spiller jo også for Herning.”

Skåret ned på fejl
Skal Rødovre have nogen som helst chance for at bringe sig foran i serien, kræver det en ny præstation som i kamp 2.

”Kampen i søndags var nok en af vores bedste kampe i denne sæson, hvis ikke den bedste. Vi fik skåret ned på de fejl, som vi lavede i de sidste mange kampe inden da. Det var en af de vigtigste grunde til, at vi tog den sejr. Vi har ikke råd til at fejle mod et så stærkt hold som Herning,” udtaler Ulrich Linnet, der har sin egen rolle på holdet.

”Min rolle i kampene er, at jeg skal ind og spille fysisk, sætte nogle gode tacklinger og gøre det sikkert defensivt. Der skal arbejdes fuldt igennem i hvert eneste skift med hårdt spil.”

Holdet er sultent
For cheftræner Brad Gratton er det vigtigt, at spillerne forstår, at holdet er oppe mod et stærkt defensivt forankret hold som Blue Fox.

”Hele holdet er klar og sultne. Alle drengene er fuldt fokuseret på og klar på en ny opgave. De er alle klar over, at Herning er et godt hold, og hvis ikke man er klar, drager de fordel af vores fejl,” siger canadieren, der håber på en gentagelse af i søndags.

”Så igen handler det om at spille disciplineret, spille vores spil og arbejde hårdt, og så kan man ikke ønske mere af holdet. Vi så den anden aften, at det gav bonus, da vi vandt kamp 2.”

Bliver ikke let
Bussen triller af sted mod vest omkring middag, og med et fuldtalligt mandskab er der stor tro på tingene.

”Vi tager til Herning med troen på, at vi kan vinde igen. Men det bliver ikke let, og det er spillerne klar over. Vi vil give alt, hvad vi har,” slutter Brad Gratton.

Herning Blue Fox mod Rødovre Mighty Bulls, kamp 3, begynder kl. 19.30 i Kvik Hockey Arena. Hoveddommerne bliver Chris Deweerdt og Søren Reis.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top