Annonce

Bowling for byens skoler
MartinPedersen_bowling.jpg
Mikkel Borc Malesa skal til ungdoms-EM i Østrig i påsken. Foto: Privat
Bowling I disse dage lader børn fra kommunens skoler kuglerne rulle på bowlingbanerne i World Cup Hallen i Rødovre Centrum, og så er tre medlemmer fra BK Sisu med ved det kommende ungdoms-EM i Østrig.

I begyndelsen af februar afholdt World Cup Hallen den første dag med skoleidræt, der har til hensigt at brede kendskabet til bowling ud til folkeskolerne i Rødovre.

Tinderhøj Skole, Valhøj Skole og Rødovre Skole er repræsenteret med klasser ud over de i alt 18 fastsatte datoer, hvor sidste gang er den 23. april. De unge mennesker, der primært kommer fra de ældre klasser, får kyndig vejledning af erfarne bowlere.

Annonce

”Det er et samarbejde, vi har startet op med skolerne sammen med Tenna Terney. Så udpeger vi nogle talenter, og vi har dygtige og træneruddannede hjælpere med,” siger forretningsfører i World Cup Hallen, Gert Nielsen.

”På et tidspunkt uddeler vi så nogle talentkort, men alle får et gavekort til en times bowling her i bowlingcenteret. Hvis talenter vil prøve sig af, får de muligheden for at komme ned og spille gratis i en hel måned.”

Går efter guld
Den lokale bowlingklub BK Sisu har fået udtaget tre spillere til det kommende ungdoms-EM i påsken. Det er 17-årige Martin Øager Pedersen, 15-årige Mikkel Borch Malesa samt 15-årige Charmaine Wrisberg.

”Vi har altid haft to-tre stykker fra Sisu med til EM. Lige siden jeg blev formand i 1970 har vi haft spillere på landsholdet, så det er vi naturligvis stolte af,” forklarer Gert Nielsen.

Martin Øager Pedersen medvirker i skoleidrætten ved at fortælle lidt om det at bowle. Han har selv bowlet i 12 år og vandt sølv ved sidste års ungdoms-EM. I år går han efter det ultimative mål: metallet af guld.

CharmaineWrisberg_bowling
15-årige Charmaine Wrisberg er udtaget til ungdoms-EM i påsken sammen med to klubkammerater. Foto: Privat

Kommentarer

1 kommentar om “Bowling for byens skoler”

  1. Fedt initiativ af World Cup Hallen. God oplevelse for de unge, og oplagt lejlighed til at spotte talenterne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top