Annonce

Biograftiltag i børnehøjde
john_viften.jpg
Lørdag den 6. april kl. 11 har Viften for første gang ‘Børnebiffen’ på programmet. “Børnebiffen kører også et par gange om året som et tilbud til børnehaverne,” fortæller John Frobøse fra Viften. Foto: Presse
børnebiffen Viften vil med et nyt biograftiltag gøre børn helt ned i 3-års alderen fortrolige med biografverdenen.

Disneyshow med tilhørende fredagsslik er for mange børn ugens tv-mæssige højdepunkt. Tv i børnehøjde virker som et rusmiddel på mange børn, men selvom tegnefilmene kan være nok så sjove og underholdende, så kan en biograftur nemt blive lidt af en sejtrækker for børn i 3-5 års alderen. De lange børnefilm i biograferne kan hurtigt sætte tålmodigheden på prøve for både børn og forældre. Det ved man i Viften, hvor man derfor nu lancerer et nyt biograftiltag, der skal gøre børn helt ned i 3-års alderen fortrolige med biografverdenen. I samarbejde med Det Danske Filminstitut slår de lørdag den 6. april dørene op til ‘Børnebiffen’.
“Vi synes at Rødovres forældre skulle have lov at dele den dejlige oplevelse det er, at se sine unger opleve film i biografen – måske for første gang,” fortæller Viftens daglige leder, John Frobøse. I samarbejde med Det Danske Filminstitut kan Viften derfor præsentere et nøje tilrettelagt program, som passer godt til børn og deres tålmodighed.

Film der passer
 “Der er virkelig tænkt over at repertoiret passer til målgruppen. Børnebiffen varer ca. 30-40 minutter og oftest er en samling af 3-4 korte film, så mister de små ikke fokus og begynder ikke at kede sig,” siger John Frobøse, der samtidig glæder sig over, at biografoplevelserne kan erhverves for en slik.
“Billetten koster kun 10 kr. så det er bare med at komme af sted,” slutter han.

Annonce

Billetter købes på viften.dk

FAKTA:

Den 6. april kl. 11.00 er der tre små film på programmet:

Astons sten – En lille historie om Aston, der er meget glad for sine ensomme sten, som han finder hver dag på vejen hjem.
Da samlingen bliver for stor til det lille hjem, stilles Aston over for en meget stor udfordring: at skulle aflevere sine sten tilbage i naturen.

Mægtige Maskine – Gravemaskiner er en film der tager børnene helt tæt på gravemaskinerne, mens de arbejder. En fortællerstemme forklarer, hvordan maskinerne fungerer på byggepladser og veje.

Hænderne op – Olivers far og mor er som forældre flest travle mennesker og bruger den stramme fru Brusse som børnepasser for Oliver på seks år og Louise på to.
Oliver vil meget hellere passes af 16-årige Jose- phine. Ved hjælp af en nødløgn aflyser han fru Brusse, men er så alene hjemme med lillesøster Louise. Nu er gode råd dyre!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top