Annonce

Arenaen gjort til slagtehus
rmb-fwh-SF2-2013_30_210313_BP.jpg
Mike Daugulis var med sit fysiske spil, med til at sætte Frederikshavnerne under pres fra start. Det blev også til et mål fra den sympatiske canadier. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Det var ikke tyrene, der blev slagtet i kamp 2 i semifinalen, men derimod høgene fra Vendsyssel. Med Andy Contois som frontløber foran eget publikum gjorde han sammen med Rødovre Mighty Bulls livet surt for Frederikshavn White Hawks. Serien er udlignet til 1-1.

2. semifinale
Rødovre Mighty Bulls-Frederikshavn White Hawks 5-1
(4-0, 0-1, 1-0)
04:37 1-0 Andy Contois (Christensen) pp1
06:52 2-0 Mike Daugulis (Contois) sh1
07:51 3-0 Andy Contois (Terminesi)
14:03 4-0 Andy Contois (Karvinen, Terminesi)
34:16 4-1 Alexander Ytterell (Kisum) pp1
48:45 5-1 Andy Contois (Karvinen, Bergholt)
Udv.: RMB 4×2 + 1×10 (Lassen), FWH 4×2
Skud: 26-31 (12-10, 9-13, 5-8)
Tilskuere: 2.625

Tyrene tog sagen i egen hånd og agerede slagtemestre over for de hvide høge fra Frederikshavn, da Rødovre Skøjte Arena lagde rammen om kamp 2 i semifinalen.

Annonce

Havde amerikanske Andy Contois blot lavet ét point i de syv foregående slutspilskampe, så tog han revanche i aften og sendte Rødovre i hockey-eufori med fire mål og én assist. Han var dermed med i samtlige scoringer fra hjemmeholdet. Helt og aldeles imponerende.

Hvad de færreste havde troet muligt, skete inden for blot otte minutter hen over midten af første periode. Med skræmmende effektivitet bragte tyrene sig i front med hele 4-0 – tre signeret Andy Contois – ét af Mike Daugulis. Det første mål i powerplay – det andet i boksplay.

Hurtigere og stærkere
Arenaen var naturligvis gået i ekstase, og mange kneb sig selv i armen for ligesom at fatte måltavlens cifre. Men tyrene var ganske enkelt bare hurtigere, stærkere og langt mere effektive, og de kunne på kontra flot udnytte Frederikshavns gaver bagude.

Matias Lassen blev lidt hårdt ramt af to plus ti minutter for checking from behind i begyndelsen af perioden, men den unge back vendte tilbage med frækt og flot spil.

I en forrygende første periode kan fremhæves hattricket af Andy Contois samt hans assist. Hvad der næsten var ligeså vildt, var tyrenes fire scoringer på 12 afslutninger – en udnyttelsesprocent på svimlende 33,3 procent! Bryan Hogan var lammet, men blev i buret resten af kampen.

Dahm med ny pragtpræstation
Kampen var langt fra afgjort, men de to sidste perioder blev alligevel en transportsag for Rødovre. Holdet gjorde det, der skulle til, mod et rystet nordjysk hold, der langt fra havde en af deres bedste dage.

Den store intensitet fortsatte i anden periode, og Sebastian Dahm stod en ny, flot kamp. Han må kandidere stærkt til en plads på landsholdet.

Frederikshavn fik reduceret en enkelt gang i de midterste tyve minutter, da Alexander Ytterell scorede i powerplay. Men Migthy Bulls var i fuld kontrol, og der skulle gå meget galt, hvis ikke udligningen ville blive en realitet efter 60 minutter.

Andy Contois – utvivlsomt ’man of the match’ i aften, fortsatte som en raketmotor hen over isen i sidste periode. Hvad amerikaneren har fået at spise op til kampen, vides ikke, men tomme, amerikanske kalorier var det i hvert fald ikke.

Hockeyfeber i Rødovre
Contois var altså også manden, der lukkede og slukkede og cementerede sejren på 5-1, da han i en kontra med Rasmus Astrup udplacerede Bryan Hogan for fjerde gang i opgøret.

En helt forrygende aften i Rødovre Skøjte, hvor der igen var mødt mange tilskuere op – dog ikke sæsonrekord. De fik sig en fjerde hjemmesejr i træk – tyrene er stadig ubesejret på hjemmebane i slutspillet. Ingen skal tilsyneladende jage tyrene væk fra egen stald.

TV3 Sport1 fik nok en gang foreviget Rødovre-bedriften, og med udligningen til 1-1 i serien ligner det en ny og totalt åben serie mellem to ’ny’-rivaler. Og hockeyfeberen raser i dén grad i Rødovre.

Næste akt i serien spilles på lørdag i Frederikshavn, hvor der er faceoff kl. 19.30 – denne gang uden tv som medskuer.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top