Annonce

Ændringer på vej i Avarta
espelunden-avarta1_220610_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen/arkiv
Fodbold Fodboldklubben Avarta står over for ændringer i direktion og bestyrelse, når der afholdes ekstraordinær generalforsamling i denne uge. Green Entertainment A/S, selskabet bag klubben, vil ikke konkretisere yderligere.

Torsdag i denne uge bliver der afholdt en ekstraordinær generalforsamling i selskabet Green Entertainment A/S, og der vil ske ændringer på flere områder.

”Jeg forventer nogle ændringer i både direktion og bestyrelse. Jeg vil godt afholde mig fra at udtale mig mere, indtil vi har haft generelforsamlingen. Det er ikke drastiske ændringer, men rent formaliteter,” siger direktør Steffen Leholk.

Annonce

Der skulle efter sigende være uenigheder blandt engagerede personer. Også økonomien har været i fokus.

”Der har været lidt uenighed omkring aktiefordelingen, men det er blevet løst nu. Så er der lidt om, hvem der vil og ikke vil køre klubben videre fremover. Der har overhovedet ikke været brugt for mange penge fra nogen personer,” lyder det fra direktøren, der ikke ligefrem roser økonomien.

”Jeg vil ikke sige, det bare kører med økonomien. Men der skal ske nogle besparelser, og det skal vi arbejde videre med nu her. Det er ligesom mange andre idrætsklubber, så sidder sponsorindtægterne lidt strammere. Det er svært at få sponsorpenge, og de penge, man får fra DBU, har ikke været så store, som man kunne håbe.”

Direktør væk i to måneder
Faktisk har det en ekstra stor betydning for økonomien, om Avarta er nederst eller øverst i tabellen for 2. division øst.

”Der er forskel fra en 5. plads til for eksempel en 12. plads – næsten dobbelt op. 40.000 kr. for den lave og næsten 100.000 kr. for den store. Så det betyder meget,” forklarer Steffen Leholk, der har været væk fra klubben i et par måneder.

”Jeg har bare prioriteret min fritid anderledes. Det har overhovedet ikke noget at gøre med, at der skulle være uenigheder i klubben.”

Ingen interne uenigheder
Bestyrelsesformand Ole Rydahl er stadig med i klubben, og til spørgsmålet, om der skulle være interne uenigheder i Avarta, lyder svaret.

”Det kan jeg ikke rigtig udtale mig om. Mig bekendt er der ikke nogen interne uenigheder. Jeg er stadig formand. Det kan man ikke sådan ændre,” siger han og fortsætter.

”Jeg ved godt, at der nogen, der gerne vil ændre bestyrelsen. Nogle vil gerne ind og andre vil gerne ud. Og det skal selvfølgelig foregå på normal vis, som man gør i firmaer. Så længe, der ikke er valgt nogen nye bestyrelsesmedlemmer ind, så er de gamle nødt til at virke videre.”

Forlydender går på, at der er splid blandt klubbens folk. Det bliver ikke pure afvist af formanden.

”Der er jo forskellige meninger, og bølgerne kan en gang imellem godt gå lidt højt. Det er der ikke noget unormalt i,” slutter Ole Rydahl.

Green Entertainment A/S kommer med en udmelding, når generelforsamlingen er afholdt, og vi vil naturligvis følge op på tingene.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top