Annonce

Walkover mod Hvidovre
RFC_herrer-copenhagen_02_160213_BP1.jpg
Foto: Arkiv
Floorball Rødovre FC uddelte tæsk til naboerne fra Hvidovre Attack FC i Unihoc Floorball Ligaen øst og kan så småt begynde at forberede sig på slutspillet.

Hvidovre Attack FC-Rødovre FC 2-9

Lokalrivalerne fra Hvidovre, der har base i Avedøre Idrætscenter, blev en ren walk-over for de danske mestre fra Rødovre, da holdene tørnede sammen fredag aften i grundspillets andensidste kamp.

Annonce

”Vi vidste godt på forhånd, at Hvidovre ikke er det hold, det har været. Så det blev lidt en walkover og en kamp, der bare skulle overstås. Vi har Vanløse i næste runde, og det bliver også en sværere kamp, for de vil også gerne være klar til slutspillet,” siger holdets anfører, Jacob Andersen, der fortæller videre om formålet med sidste kamp.

”Vi skal have spillet kæderne lidt bedre sammen. Der har været rykket meget rundt i år på grund af skader og sygdom. Og så skal vi have finpudset boxplay og powerplay, så vi er klar til de situationer.”

Fuldtallig trup
Slutspillet får snart sin begyndelse, så for Rødovre kommer der snart hård modstand, når den sjove del af sæsonen går i gang.

”Vi har en mere eller mindre fuldtallig trup, så det er perfekt frem mod slutspillet. Min forventning er, at vi klarer os igennem kvartfinalen, og så kan alt ske i semifinalen. Det kommer til at blive meget lige,” lyder det fra Andersen, der beskriver en stor og stærk trup.

”Vi har fået en større trup, end vi har haft tidligere. De fleste er faldet rigtig godt til, så jeg synes ikke, der har været de helt store udfordringer i forhold til sidste sæson. Vi har ikke vundet ligeså stort i denne sæson som i sidste, men det har også noget at gøre med, at de andre hold er blevet stærkere.”

Suverænitet en sovepude
Rødovres suverænitet i den bedste danske floorballrække har ikke kun haft positive konsekvenser.

”Det, at vi i de andre sæsoner har haft så let ved at vinde, har nok været lidt en sovepude. Der har været kampe i denne sæson, hvor vi ikke har været helt klar. Nok fordi, vi har troet, at vi var bedre, end vi i virkeligheden var. Men det er vi blevet bevidste omkring nu, og vi går ind med en seriøsitet, der gør, at vi vinder,” slutter Jacob Andersen.

Med én kamp tilbage i grundspillet fører Rødovre med 12 point ned til Benløse på andenpladsen i Unihoc Floorball Ligaen øst.

I sidste runde møder Rødovre FC altså Vanløse Floorball på udebane, og kampen spilles den 1. marts kl. 19.30.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top