Vender tilbage med blod på hænderne
dalsgaard.jpg
Marie Dalsgaard er tilbage, hvor det hele startede. I forestilligen ‘Hovedløs sommer’ kan hun opleves i hovedrollen som den kunststuderende Emilie. Foto: Presse
teater Skuespillerne Marie Dalsgaard og Tom Jensen fik smag for teater og drama på Rødovre kommunale Ungdomsskole. På næste onsdag kan de begge opleves, når Det Kongelige Teater besøger Viften med forestillingen 'Hovedløs sommer'.

Marie Dalsgaard kan opleves i hovedrollen som den kunststuderende Emilie der har fernisering på sin første udstilling. Udstillingen bliver et chok for forældrene, for akademiets vægge rummer udklip af gamle familiefotos fra en bestemt sommer for 10 år siden. Moderen finder sit ansigt sat ind i et billede af en kvinde, der har sex på badeværelset med en gartner. I en anden kollage med titlen ‘Gerningsstedet’ genkender hun familiens hus på Sydsjælland.
Udstillingen hedder ‘Forældreopdragelse’ og i forestillingen, som præsenteres af Rødovre Teaterforening, kommer man tæt på en dansk familie, og får samtidig svar på, hvad der virkelig skete den hovedløse sommer, hvor Emilie kun var 14 år gammel.
“Jeg har mange gode minder fra Viften, så jeg glæder mig rigtig meget. Det bliver en speciel oplevelse,” fortæller Marie Dalsgaard.
Hun har spillet i Viften et utal af gange i ungdomsårene, men det er første gang hun skal spille i hjembyen som professionel skuespiller.
“Da jeg var med i forestillingen Gummi Tarzan lå jeg syg med lungebetændelse, da vi skulle spille i Rødovre, så jeg glæder mig ekstra meget nu,” siger hun.
Forestillingen kan ses onsdag den 27. februar i Viften.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top