Annonce

Varm scenen op for Nabiha
nabiha.jpg
Nabiha søger lokalt opvarmningsband eller solist til hendes koncert i Viften den 27. april. Foto: Presse
koncert Nabiha søger lokalt opvarmningsband eller solist til hendes koncert i Viften den 27. april.

Lokale bands og solister har nu en unik mulighed for at komme til at stå på Viftens scene. Den pass4sure PHR charmerende sangerinde Nabiha søger nemlig et lokalt opvarmningsband til hendes koncert i Viften senere på foråret.
Der er ansøgningsfrist den 22. marts og hvem der får æren af at varme op under publikum inden Nabiha selv går på scenen, bliver afgjort af publikum og Nabiha via platformen www.localheroes.dk. Her melder bands og solister sig til, fans lytter og stemmer, og Nabiha plukker til sidst sin favorit blandt de 10 mest populære deltagere. Derfor opfordrer hun alle kunstnere med relevant lokal tilknytning til Rødovre om at ansøge hurtigst muligt.
“Det var en fornøjelse at arbejde med Local Heroes på min sidste tour, så jeg ser frem til at gøre det igen. Jeg synes det er rigtig dejligt at lytte til nye talenters musik og nyder at gennemgå alle pass4sure 1Z0-517 de artister som Local Heroes finder, siger Nabiha.

Fortsætter succesen

Annonce

I efteråret var Local Heroes årsagen til, at lokale upcomingnavne varmede op for Turboweekend ved 18 koncerter, for The Eclectic Moniker ved 12 koncerter og for Lise Westzynthius ved otte koncerter.
Sidste år ansøgte 311 kunstnere, som blev afspillet tilsammen 16.000 gange. Der blev afgivet 80.000 stemmer fra venner og fans og kunstnerne blev delt mere end 65.000 gange internt på Facebook.
Man kan læse mere om det interessante musikalske tiltag på www.localheroes.dk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top