Annonce

Valgår
WEB_michel-berg3_230709_BP.jpg
Foto: Arkiv
blog Det er valgår, og ethvert parti med respekt for sig selv, er i fuld gang med at planlægge de næste måneder frem til den 19. november.

 IRødovre står vi over for virkelige mange udfordringer. Bare på de områder jeg primært arbejder med, er der en lang række opgaver der skal løses. Her tænker jeg f.eks. på arbejdet med den nye letbane i Islev, udviklingen af Korsdalskvarteret og Islev torv. Ligeledes den kæmpe opgave der ligger i at udvikle området omkring de 2 højhuse og stationscenteret. Hvis Rødovre kom på landkortet i 2012 med sprængningen af de 2 højhuse og Erik´s nominering som KL formand, så er jeg ganske sikker på, at 2013 på samme måde bliver et år i forandring og udviklingens tegn. Vi har med et robust og politisk godt forankret budget sikre, at 2013 bliver året hvor Rødovre i særdeleshed ruster sig til fremtiden. Der er ikke nogen tvivl om, at det næste års udfordringer kommer til, at kræve en stærk styring, og fokus på målet. Derfor kan borgerne i Rødovre være trygge ved, at samarbejdet i kommunalbestyrelsen er stærkt og med fokus på, at komme videre. Ikke alle partier handler lige hensigtsmæssigt, men det brede flertal skal nok sikre, at vi kommer godt igennem det næste år.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top