Annonce

Ungt talent stormer frem
sebastian-feuk_RMB-Copenhagen_04_140212_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey I sejren over Copenhagen Hockey noterede den blot 18-årige Emil Møller Rasmussen sig for to assister. Talentet er uomtvisteligt, og forwarden er glad for den tillid, han har fået.

Rødovre Mighty Bulls har fået to store talenter i Emil Møller Rasmussen og Mikkel Sørensen. I kampen mod Copenhagen fightede de to angribere i samme kæde, og førstnævnte blev sågar noteret for to målgivende afleveringer.

”Det er altid dejligt at blive en del af Rødovre Mighty Bulls. Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var helt lille. Jeg er blevet taget godt imod og er glad for at være her. Jeg har vænnet mig til spillet og systemerne,” siger Emil Rasmussen, der er overrasket over mængden af spilletid på eliteholdet.

Annonce

”Jeg havde overhovedet ikke forventet, at jeg skulle komme op og få så meget spilletid allerede nu. Jeg spillede faktisk i andenkæden straks efter, at jeg blev hevet op på holdet. Det havde jeg i hvert fald ikke regnet med. Men jeg har været glad for at få den tillid, så det har givet et ekstra boost i mit spil og min udvikling.”

Frugtbart samarbejde
I forrige kamp scorede Rasmussen sit første mål for Mighty Bulls, og han nyder godt af samarbejdet med føromtalte Sørensen.

”Jeg spiller sammen med Mikkel i øjeblikket. Det er rigtig fedt, og vi kender hinanden godt. Han assisterede jo også mit debutmål i sidste kamp, så det var rigtig godt,” lyder det.

I første omgang blev Emil Rasmussen faktisk noteret for 0-1-målet tirsdag aften i Hvidovre, men det var faktisk en anden Rasmussen, Patrick, der lykkedes med at sende pucken over stregen.

”Det var ’Paddy’, der blev noteret for målet. Patrick var bag mål og trak lidt ud ved stolpen og smed pucken ind. Den ramte vist en skøjte og målmandens skinne. Jeg stod faktisk bare på siden og skovlede lidt til den, men jeg ramte den ikke,” forklarer Møller Rasmussen, der omtaler tiden omkring 1-2-målet.

”2-0 er altid den farligste føring i sport. Jeg ved ikke, hvorfor vi egentlig lænede os tilbage og gik ned i tempo ligesom i sidste kamp. Vi overlod lidt af initiativet til Copenhagen. Men vi kom hurtigt tilbage igen og fik spillet vores spil. Kampen var mere eller mindre lukket efter anden periode, og så skulle den bare køres hjem i tredje periode.”

Udfordre jyske hold
Rødovre har vundet fem ud af fem kampe i indeværende sæson mod Copenhagen. Det varmer den unge fighters hjerte – ligesom resten af truppen.

”Det er altid godt at have overtaget mod rivalerne og være det stærkeste hold på Sjælland. Nu er det målet at tage skridtet videre og give mere kamp til stregen mod de jyske hold. Vi skal tage nogle af de positive ting med til Jylland fra kampene her på Sjælland,” udtaler Rødovres nummer 19, der håber, at holdet kan fortsætte med at producere mål.

”Vi skal være farlige og score på vores chancer, som ’Gratts’ også fortæller inden kampene. Vi formåede at udnytte chancerne i dag, og det skal vi tage med i slutspillet.”

Tempoet skal holdes
Der resterer fem kampe i grundspillet, inden det går løs med slutspillet. To af kampene venter som bekendt senere i denne uge.

”Vi skal bruge de sidste kampe i grundspillet på ren og skær spillemæssige ting og holde tempoet oppe. Vi skal også være klar og forberedt til mere fysik i slutspillet, samtidig med vi holder os skadesfrie og i god form,” slutter Emil Møller Rasmussen efter sejren på 2-6 ude over Copenhagen Hockey.

Emil Møller Rasmussen er noteret for 4 (1+3) point i otte kampe for Rødovre Mighty Bulls. Han scorede game winning-målet i forrige kamp mod Copenhagen, der samtidig var hans debutmål.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top