Annonce

Unge spillere presser på
Avarta-BSV_17_200512_BP.jpg

Avarta skal også spille i 2. division øst til næste sæson.

Foto: Arkiv
Fodbold Avarta er godt i gang med at forberede sig til den kommende forårssæson i 2. division øst. Cheftræner Christian Grønbæk fortæller, at flere unge spillere har budt flot ind i træningskampene.

Træningskampe i uvilkårlig rækkefølge:
B 1908-Avarta 2-1
Frederikssund-Avarta 0-4
FC Nordsjællands U19-Avarta 3-0
Avarta-Nordvest FC 2-1
Avarta-Hvidovre 0-3

Avarta er allerede godt i gang med at afvikle træningskampe frem mod den næste halvsæson, der begynder den 1. april. Resultaterne herover er alle spillet inden for den seneste godt halvanden måned.

Annonce

”Vi spiller de her træningskampe for at få spillerne i form og prøve nogle nye ting af. Man skal ikke kigge på resultaterne, men det har været overvejende positivt indtil videre,” siger holdets cheftræner, Christian Grønbæk.

”I vinterpausen har vi kun mistet Danni Jensen, og ellers har vi holdt fast i alle andre. Det har været ret interessant i træningskampene, at nogle af de unge er begyndt at byde ind. De unge spillere på bænken har leveret nogle rigtig gode kampe, så det lover godt og ser spændende ud.”

Højere i presset
Spillerne hos Avarta har dermed allerede fået masser af minutter i benene i den hårde vinterkulde. Nogle af dem har også skulle vænne sig til nye positioner.

”I træningskampene har vi mest eksperimenteret med nye pladser til nogle af spillerne i tilfælde af, at vi skal gøre noget anderledes. Så laver vi også nye opspil og har lagt mere vægt på at være lidt højere i presset. Og det har fungeret fint, men om vi benytter det, vil tiden vise. Så vi har prøvet lidt forskelligt – både taktisk og individuelt,” lyder det fra Avarta-træneren.

Truppen er i vinterpausen ikke blevet tilføjet forstærkning ude fra, og det kommer formentlig heller ikke til at ske.

”Vi sætter vores lid til de spillere, vi har. De har alle sammen været med til at klare skærene før, så mange af dem er jo ligefrem rutineret i at undgå nedrykning. Det betyder noget at have prøvet det før,” pointerer Grønbæk.

Flere spilsystemer
På torsdag fortsætter rækken af træningskampe, når Avarta møder Næstved. Senere venter kampe mod Lolland/Falster Alliancen og B 93.

”Vi har tre kampe, inden forårssæsonen begynder, og vi arrangerer måske en til. Der bliver nogle weekender uden kampe, og der skal tiden bruges på taktiske ting. Flere spilsystemer og måder at gøre tingene på, når vi angriber, så vi kan blive bedre til at score mål,” slutter Christian Grønbæk.

Avarta indleder kampen for at undgå nedrykning mandag den 1. april. Her skal holdet en tur til naboerne fra Herlev, og der venter en gyserkamp uden lige. Avarta og Herlev ligger nemlig side om side i 2. division øst og har henholdsvis fire og ét point ned til pladserne under nedrykningsstregen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top