Annonce

Ungdommen greb chancen
RH_damer-oeresund_03_260113_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Håndbold RHs damer var hårdt ramt af afbud til kampen ude mod Team Amager, men holdets unge spillere tog over og leverede fine præstationer. Det blev til en sejr på syv overskydende mål.

Team Amager-RH 16-23 (10-14)

Selvom Rødovre Håndboldklubs damer mødte et af bundholdene i 2. division øst, var der alligevel svære forudsætninger for en sejr torsdag aften, da holdet var ramt af flere afbud fra etablerede spillere.

Annonce

”Vi havde kun seks spillere og to målmænd med fra vores normale hold. Katja Eigemann er skadet, Mette Bertolt er skadet, Alexandra Banfalvi var ikke med og Mia Bertolt er stoppet. Så vi havde lånt fire U18-spillere, men der var rigtig god stemning. Ingen brok. Alle kørte på med oprejst pande,” siger cheftræner Theis Husfeldt.

Fin indstilling
Holdet kom godt fra land og bragte sig hurtigt i front via først og fremmest en stærk defensiv.

”Vi fik en fin start og satte os rimelig tidligt på Amager og leverede flot målmands- og forsvarsspil. Angrebsspillet kunne godt være bedre, men det var nok fordi, vi manglede flere af vores sædvanlige spillere. Men vi skal stadig være skarpere og hurtigere i angrebet,” lyder det fra Rødovre-træneren, der var glad for spillernes indstilling.

”Der var en rigtig fin indstilling og fight. Kontrafasen var lidt bedre end tidligere, og det har vi også haft fokus på.”

Ikke overrasket
Sejren på hele syv mål virker en anelse overraskende forudsætningerne taget i betragtning. Men når profiler melder fra, står ungdommen på spring til at tage over.

”Jeg var ikke decideret overrasket over holdets præstation, men jeg var rigtig glad for at se den indstilling, der blev lagt for dagen. De rutinerede tog ansvar, og ynglingene gjorde også en fin figur med Olivia Black i spidsen. Folk bidrog med, hvad de skulle,” udtaler Husfeldt.

Pokalkamp på torsdag
RHs damer skal i aktion igen den 7. februar, når der fløjtes op til en kamp i femte runde af pokalturneringen. Næste ligakamp ligger tre uger ude i fremtiden.

”Vi har en pokalkamp på torsdag mod Team Arresø i Frederiksværk. I ligaen har vi revanche til gode mod Freja, som vi tabte til sidst. Men vores angrebsspil skal komme i højere fart og med mere tempo til de kampe,” slutter Theis Husfeldt.

RH befinder sig på femtepladsen i 2. division øst med syv point op til førerholdet fra TMS Ringsted. Rødovre-damerne har spillet 17 kampe i sæsonen, og der resterer blot tre kampe.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top