Ude med kyssesyge
anders-schultz_RMB-soenderjyske_19_280912_BP.jpg
Anders Schultz ses her i en tidligere kamp i sæsonen mod SønderjyskE. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre Mighty Bulls’ Anders Schultz har været ude med kyssesyge siden begyndelsen af januar, og det er uvist, om han når tilbage i kamp i denne sæson.

20-årige Anders Schultz nåede at spille 28 kampe for Rødovre, inden han i begyndelsen af det nye år fik konstateret kyssesyge. Men han kan se lys for enden af tunnelen.

”Jeg har ligget med kyssesyge siden starten af januar, og jeg har sådan stille og rolig begyndt at få det bedre. Jeg skal til lægen på tirsdag for at høre omkring blandt andet ophævet milt, og hvornår jeg må dyrke kontaktsport igen,” siger forwarden, der vendte hjem fra Nordamerika inden denne sæson.

Annonce

”Jeg trænede for første gang siden sygdommen tidligere på ugen, bare en let styrketræning, men det føltes som om, det går den rigtige vej. Tidligere på ugen var jeg også på is til en halv times morgentræning. Det gik også fint, så jeg håber på et godt resultat hos lægen på tirsdag. Så forhåbentligt er jeg snart tilbage.”

Det har været hårdt
Anders Schultz har dermed kunnet følge sine holdkammerater fra sidelinien, og det har været en svær tid.

”Det har været hårdt at se dem spille kampe uden selv at kunne deltage. Det er det altid, for man vil jo altid gerne spille,” udtaler han og føler sig lidt sat bagud.

”Jeg føler mig lidt bagud med formen. Jeg har ikke lavet noget i et stykke tid, så det er klart, at jeg ikke har den samme form, men den kan jeg hurtigt få tilbage.”

Ønsker positivt resultat
Der resterer blot en enkelt kamp i grundspillet i AL-Bank Ligaen, og så venter minimum fire spændende kvartfinalekampe i slutspillet.

“Jeg ved ikke, hvad chancerne er for, at jeg kommer tilbage i denne sæson, for jeg har ikke rigtig nogen fornemmelse for, hvor længe det tager. Det er utroligt individuelt, men jeg håber virkelig, at jeg får et resultat, jeg kan bruge til noget, på tirsdag, og hurtigt kan komme tilbage igen,” slutter Anders Schultz.

Anders Schultz nåede at sætte et positivt indtryk hos Mighty Bulls med 11 (5+6) point i de 28 kampe, inden han blev ramt af sygdommen. Spørgsmålet er altså nu, om han når at komme tilbage på isen i denne sæson.

Backen Tobias Ruelykke er i forvejen definitivt ude for resten af sæsonen efter en operation tidligere på måneden. Tobias Hansen er vendt tilbage på holdet og trådt i hans sted.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top