Annonce

Tyvene går uden om Rødovre
indbrud-modelfoto_220310_BP.jpg
For tredje år i træk falder indbrudstallet på Vestegnen. 231 færre borgere på Vestegnen oplevede indbrud i deres hjem i 2012 end året før. Foto: Arkiv
politi En stor politiindsats og god hjælp fra naboer har båret frugt. I 2012 var der et markant fald i antallet af indbrud på hele 22 procent i forhold til året før.

Det er blevet sværere at være indbrudstyv i Rødovre. Takket være en stor politiindsats og god hjælp fra borgerne kan Københavns vestegns Politi nu meddele, at antallet af indbrud er faldet for tredje år i træk.
“Indbrudstyvene har fået det svært, og det skyldes en stor politiindsats og virkelig god hjælp fra vores borgere, siger politikommissær Jørn Møller Nielsen, der er leder af en gruppe politifolk, som blev dannet i 2009, hvor indbrudstallet eksploderede i hele landet.
Rødovre er den kommune der har opnået det største fald. I 2012 var der således 22 procent færre indbrud i kommunen i forhold til året før.
“I Københavns Vestegns Politi løfter alle i fælles flok, og vi samarbejder tæt i de sjællandske politikredse, siger politikommissæren, der samtidig benytter lejligheden til at rose den store borgerindsats.
Han opfordrer også til, at naboer i boligområder samarbejder systematisk og tilmelder sig Nabohjælp på nabohjælp.dk

FAKTA:

Annonce

Indbrud i Rødovre

2009: 489
2010: 547
2011: 493
2012: 383

Dækker indbrud i villa, lejlighed, værelse og landejendom.

Kilde: Politi

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top