Trafikoffer uden for livsfare
damhuskroen1_190907_BP.jpg
To personer blev påkørt foran Damhuskroen. Foto: Arkiv
To mænd kørt ned Brækkede ben og flere brækkede lemmer, heriblandt nakkehvirvler kostede det natten til lørdag to mænd at gå over for rødt lys på Roskildevej. Den ene blev svært kvæstet, men er nu uden for livsfare.

For en gang skyld var det ikke en vanvidsbilist, der var skyld i et trafikuheld på Roskildevej, der de sidste år har krævet mange ofre. Natten til lørdag måtte flere personer se forfærdet til, mens to berusede mænd overså et rødt lys og blev kørt ned foran Damhuskroen.

Ifølge Københavns Vestegns Politi blev denne ene mand kun strejfet af en personbil, og ”slap” med to brækkede ben.

Annonce

Værre så det ud for hans ven, der bliver kastet op mod forruden og kommer så alvorligt til skade, at han længe så ud til at ville dø af sine voldsomme kvæstelser, der blandt andet talte brækkede nakkehvirvler og en beskadiget nyre. Begge mænd blev hasteindlagt på Rigshospitalet, hvor den svært kvæstede mand efter flere timers observation blev erklæret uden for livsfare.

Politiet mener ikke, at den 21-årige fører af bilen var hverken spirituspåvirket eller kørte for hurtigt, og flere gæster fra Damhuskroen udtaler, at bilisten ikke kunne have gjort noget for at undgå mændene i fodgængerfeltet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top