Annonce

To spillere ind – én ud
WEB_38-Tobias-hansen_RMB-Aa.jpg
Back Tobias Hansen er tilbage hos Rødovre Mighty Bulls på grund af skader i truppen. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Tobias Ruelykke er færdig for sæsonen, mens Tobias Hansen og Nikolaj Zorko er tilbage på holdet i Rødovre Mighty Bulls til kampen fredag mod Frederikshavn.

Der er stadig gang i svingdøren i Rødovre Mighty Bulls, selv om transfervinduet lukkede for to uger siden.

Sent torsdag aften meldte klubben således ud, at Tobias Ruelykke er blevet opereret i knæet. Backen pådrog sig en skade mod Copenhagen umiddelbart inden landsholdspausen, og han er dermed færdig for resten af sæsonen. En anden back, Emil Bigler, måtte ligeledes tage afsked med Mighty Bulls tidligere på måneden.

Annonce

Gensyn med Rødovre-drenge
Der er til gengæld gensynsglade med hele to spillere, der er velkendte navne i Rødovre.

19-årige Nikolaj Zorko, der havde skrevet kontrakt med klubben i sommers, men i stedet valgte at tage til Nordamerika, er igen tilknyttet holdet. Forwarden vendte tilbage over Atlanten og har gjort det godt på RSIKs U20- og 1. divisionshold og får nu chancen for at bevise sit værd på eliten. Zorko overtager Ruelykkes trøje med nummer 15.

21-årige Tobias Hansen indstillede sin karriere inden igangværende sæson, men backen træder altså nu til grundet den kritiske backsituation på holdet. Sportschef Gert Hansens søn indtræder dermed som syvende back hos tyrene.

Tobias Hansen blev indskrevet i truppen, inden transfervinduet lukkede og er derfor 100 procent spilleberettiget til resten af sæsonen i AL-Bank Ligaen.

Der er med ovenstående in mente lagt op til en spændende match i Rødovre Skøjte Arena, når Rødovre Mighty Bulls tager imod Frederikshavn White Hawks i aften kl. 19.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top