Annonce

Ting jeg undrer mig over!
Chrummer_appelsin.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Nogle gange har jeg alt for meget fritid…og så sidder jeg og undrer mig over alverdens ting.

Hvorfor vælger man at lave serviceeftersyn, på rulletrappen i Metroen midt i myldretiden? Er det A: for at genere flest mulige menne- sker, B: for at spare et aftentillæg, eller C: fordi man er en galning. Jeg håber det er ”C” – alt andet ville være for dumt.
Hvorfor stopper folk op lige efter de er kommet op af rulletrappen for at orientere sig? Dem der kommer bagved, har jo ikke en jordisk chance for at stoppe op. Er det mennesker som allerede i det sekund de stiger af rulletrappen, fuldstændig har fortrængt, hvordan de kom op til denne etage? Eller er det fordi de tror, at når de hopper af rulletrappen, går rulletrappen – og resten af verden – i stå?
Når alle supermarkeder har åbent fra 08.00 til 22.00, hvorfor skal ældre mennesker partout købe ind, der hvor vi andre funktionsdygtige, mobile og dankortejere også handler. Der hvor man er ved at dø af stress, pga. ens børn er sultedøden nær. De skal ALTID stille umulige spørgsmål ved kassen som helst involverer, at der må tilkaldes hjælp, så damen kan få byttet de 10 æbler til 10 appelsiner. Er det meget svært, at se forskel på æbler og appelsiner? De insisterer så også på at betale med mønter. Gerne 1-kroner.
Hvorfor mødes to kvinder med barnevogn ALTID på det smalleste sted på fortovet/butikken? Jeg ved godt det er kedeligt at være på barsel, en derfor behøver man jo ikke at sætte resten af verden i stå. Jeg kom engang til at skubbe til en barnevogn. Jeg fik det ondeste blik, som om jeg var ved at kidnappe hendes møgunge. Jeg skubbede den blot 30 cm og der var jo hjul på lortet, så skaden var vel ikke så stor!
Forretningerne har åbent 08.00-22.00 HVER dag. Borgerservice har åbent hverdage mellem 10.00 og 14.00. Hvem kan så bedst tillade sig, at kalde sig for Borgerservice?
Hvorfor har Genbrugspladsen åbent HVER dag til kl. 18.00 selvom vi får hentet storskrald og have affald HVER torsdag? Hvem INSISTERER på, SELV at bringe sit affald væk, når man kan få det afhentet gratis?
Postbuddet insisterer stadig på, at aflevere min pakke midt på dagen, hvor jeg – ligesom postbuddet – er på arbejde. Er arbejdsløsheden ved at være SÅ stor, at flere og flere er hjemme?
Hvorfor skal en togstewardesse tjene 475.000 om året, når den bumsede knægt i DSB-kiosken får 75 i timen?
Hvorfor skal man have læst varme af mellem kl 11.00-13.00. Man kan sende folk til månen og nærmest betjene en Jumbojet med sin i- Phone, men at opfinde en dingenot, som kan sende varmeaflæsningen automatisk, ligger åbenbart ude i en fjern fremtid. Sjovt nok skal man selv aflæse sit el-forbrug, men varmeselskabet har ikke den tillid. Spøjst nok sidder min el-måler udenfor og varmemåleren indenfor. Tænk hvis det var omvendt. Ved godt det er en revolutionerende tankegang.
Nå, men nu kommer varmeaflæseren. Så kan jeg komme tilbage på arbejdet, inden jeg for alvor bliver sindssyg af at undre mig.

 

Annonce
Kommentarer

1 kommentar om “Ting jeg undrer mig over!”

  1. Lars siger:

    Den bumsede knægt i DSB kiosken tjener betydeligt mere end 75 kr. timen, medmindre der er tale om en ungarbejder. Disse findes ikke i togene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top