Annonce

Tennisklub på vej frem
tennishal-indvigelse2_291009_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Tennis Rødovre Tennisklub oplevede fin fremgang i 2012, og klubben er gået ind i forsøget på at genskabe den tenniskultur, der forsvandt over årtusindeskiftet.

”En klub for alle” er det slogan, der møder en, når man klikker ind på Rødovre Tennisklubs hjemmeside. Og selvom bredden er vigtig i klubben, har der været flere flotte præstationer i det forgangne år.

De seks bedste juniorer klarede sig godt i SLTU’s pointstævner, mens klubben har rigtigt mange seniorhold med i SLTU’s indendørsturnering. 17 deltagere var med i Sjællandsmesterskaberne – det højeste antal i mere end 10 år.

Annonce

”Klubben er på vej fremad, men det tager seks-otte år at nå toppen igen, og vi er vel kommet 25 procent ud af den vej,” siger formand Poul Lundberg Andreasen.

Seks elitejuniorer
Årsrapporten for 2012 er netop blevet lagt frem, og den dokumenterer et godt år på både det økonomiske og sportslige plan.

”Vi er i gang med at styrke os på junior- og eliteområdet – resultatet af målrettet indsats de sidste tre-fem år, blandt andet muliggjort af den nye hal. Vi har nu blandt andet seks såkaldte elitejuniorer og måske yderligere 10-15 på vej ind i samme forløb,” lyder det fra formanden, der glæder sig over flere medlemmer.

”Vi har haft en kraftig vækst i antallet af motionister indendørs, som har øget vort indtægtsgrundlag med cirka en halv million kroner på fem år.”

En hal var savnet
Rødovre Tennisklub oplever væsentlige spillemæssige forbedringer på alle alderstrin. Det hænger fortrinsvis sammen med, at tennisinteresserede igen er begyndt at melde sig under fanerne, hvor de det foregående 10-år vandrede væk i manglen på en hal.

Hvis man vil nå noget inden for tennissporten, er det vigtigt at svinge ketsjeren allerede i en tidlig alder.

”De fleste stærkt motiverede medlemmer kan forbedre deres niveau afgørende på to-tre år, men skal du helt i top, skal du begynde som seks-otteårig for så at være i eliten som 14-18-årig lidt afhængig af personlig udvikling,” forklarer formand Andreasen.

Overskud i 2012
Hen over årtusindeskiftet oplevede Rødovre Tennisklub, at den stærke tenniskultur sivede ud af klubben, da halplaner blev skrinlagt.

”Imidlertid tager det måske 8-10 år at få genskabt den tenniskultur, der er sivet ud af klubben i perioden 1995-2007, da planerne om den første dedikerede tennishal i Rødovre var taget helt af bordet,” slutter Poul Lundberg Andreasen.

Rødovre Tennisklub kom ud af 2012 med et overskud på 131.792 kr. Det fremgår af Årsrapporten for 2012, hvori det også forventes, at overskuddet for 2013 bliver på 133.565 kr. Tennisklubben forventer desuden mindre risiko i budgettet for 2013 end de to foregående år, da der ikke sker nogen stigning i kontingenter og træningsgebyrer for 90 procent af klubbens medlemmer.

Kommentarer

1 kommentar om “Tennisklub på vej frem”

  1. DSJ siger:

    Ja, det sku godt de fik en helt ny hal, men os der elsker rulle hockey, hvor vi har hold med i europa cuppen, deltager til EM, ligger i toppen af den danske liga osv. kan ikke gang få en overdækning, af banden. Hvilket vil siger der tit står 30 personer som skuffet må gå hjem igen, når det bare regner en lille smule 🙁

    Tror fantisk der er lige så mange rullehockey spiller i Rødovre som der er tennis spiller, men rulle hockeyen skal dele en faldefærdig bane, som er mega farlig at spille!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top