Syng med på melodien
kor_RMB_presse-2011.jpg
B77 Mandskor er her fotograferet ved en begivenhed i 2011. I dag tæller koret 10 sangere og én lydmand. Foto: Privat
Ishockey Rødovre Mighty Bulls har fået en ny sang, og tilskuerne i Rødovre Skøjte Arena får rig mulighed for at synge med. Sangen fremføres nemlig af B77 Mandskor i næste uges kamp mod Herning.

Er du en sand sanglærke eller blot fan af Rødovre Mighty Bulls, er der en ekstra god grund til at troppe op i Rødovre Skøjte Arena fredag den 22. februar, når Mighty Bulls møder Herning Blue Fox.

Her vil B77 Mandskor nemlig præsentere en helt ny Rødovre Mighty Bulls-sang inde på isen, når spillerne er skøjtet til pause mellem første og anden periode. Publikum får udleveret sangteksten ved indgangen og vil således kunne synge med på melodien.

Annonce

Europa rundt
Tekst og musik er leveret af Christian Boe Jensen, der i mange år har været aktiv som både spiller og leder i ishockeyklubben.

B77 Mandskor består af 10 sangere og en lydmand. Koret startede op i 1993 blandt spillere i fodbold- og bordtennisklubben B77, og i første omgang var der en overvejende sjov tilgang til tingene. Som tiden gik, blev det mere seriøst for Rødovre-koret, der har været på både Danmarks- og Europaturné samt udgivet tre cd’er.

I de senere år har man kunnet opleve B77 Mandskor til en kamp i Rødovre Skøjte Arena, og i år bliver altså ingen undtagelse. I kampen mod Herning vil koret ikke blot lade de musikalske vibrationer komme nede fra isen, men gæsterne i VIP-loungen og i foyeren vil ligeledes kunne lytte/synge med denne aften.

Bliv på pladsen
Korets setliste tæller cirka 45 numre med store navne The Beatles, Elvis, Kim Larsen og TV2 krydret med egne indslag.

Rødovre Mighty Bulls opfordrer alle tilskuere til, at man bliver på sin plads nogle minutter efter afslutningen på første periode. På den måde vil tyrenes nye slagsang få den bedste mulige debut, når B77 Mandskor optræder fra den udrullede røde løber straks efter de første 20 minutter af opgøret.

Kampen mod Herning begynder kl. 19 fredag i næste uge. Umiddelbart efter kampen lægges sangteksten online på klubbens hjemmeside, www.mightybulls.dk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top