Annonce

Svensk back er assistkonge
mike-raadde_RMB-Copenhagen_19_140212_BP.jpg
Svenske Mike Rådde fortsætter sin store fremgang på holdet hos Rødovre Mighty Bulls - for tredje sæson i streg. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Svenske Mike Rådde er den bedst producerende back i Rødovre Mighty Bulls i denne sæson med 13 point. Selv er han meget ydmyg og ser frem til de sidste kampe i grundspillet.

I 38 kampe har Rødovres ene svensker, Mike Rådde, noteret sig for 13 (0+13) point, og det bringer ham op på førstepladsen på den interne topscorerliste for holdets backer.

Den næstmest producerende back er også en importspiller. Canadieren Jeff Terminesi har scoret 11 (3+8) point.

Annonce

Når vi spørger ind til, om han ganske enkelt bare er den bedste back på holdet, smågriner den ydmyge svensker.

”Jeg ved ikke, om jeg er den bedste. Men Jeg kan godt lide at gå lidt med fremad på banen og være med i det offensive spil. Og der er også kommet lidt point på kontoen i de sidste 10 kampe. Jeg har haft tre sæsoner med nogenlunde samme antal point,” siger Mike Rådde.

Totalt kollaps
Senest var han med til at opleve blamagen i Aalborg, da Pirates lammetævede tyrene med hele 10-1. En ordentlig snitter, der formentlig har taget hårdt på spillerne.

”Vi har talt om nederlaget og fået lagt det bag os nu. Vi fik et totalt kollektivt kollaps,” forklarer Rådde.

I aften tager Mighty Bulls imod Herning Blue Fox, der er inde i en vild stime med 11 sejre i træk. En imponerende bedrift, og tyrene kommer også på en svær opgave i den andensidste kamp i grundspillet. Rævene er ét point fra førstepladsen i AL-Bank Ligaen.

”Vi skal komme ud fra start og give den gas. Herning har et disciplineret hold og er gode i forsvaret. Vi skal spille vores eget spil og alle sammen være klar fra start på 100 procent,” lyder det fra svenskeren.

Alt kan ske
Slutspillet er nært forestående, og når først pucken er blevet smidt til den sjoveste del af sæsonen, kan alt sædvanligvis ske.

”Jeg håber selvfølgelig, vi går hele vejen. Alt kan ske i et slutspil, for det er noget helt andet. Det ved vi alle. Men først og fremmest har vi kampen mod Herning, som altid kommer stærkt ud til kamp,” slutter Mike Rådde, der er i gang med sin tredje sæson i Rødovre-trøjen.

 Mike Rådde har produceret 14 point (2010/11) og 19 point (2011/12) inklusiv slutspil i de seneste sæsoner.

Tyrene stiller med et fuldtalligt hold til kampen mod Herning. Kun Anders Schultz er ude med sygdom. Rødovre har vundet én og tabt tre kampe i denne sæson mod de snu jyske ræve. To af nederlagene har været på blot et enkelt mål.

Rødovre Mighty Bulls mod Herning Blue Fox begynder kl. 19 i Rødovre Skøjte Arena. Kampens hoveddommere bliver Chris Deweerdt og Jan Bigum.

NB! Husk i øvrigt, at det i første periodepause i aften er tidspunktet, hvor B77 Mandskor præsenterer den helt nye fan-sang. De træder ud på den udrullede røde løber på isen umiddelbart efter de første 20 minutter. Tilskuerne opfordres derfor til at blive på pladserne og synge med ved hjælp af de udleverede sangtekster ved indgangen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top