Annonce

Svar til Niels D. Lund
Damhus-Torv-m-Damhus-Have-p1.jpg
Foto: Presse
svar på læserbrev Som svar på dit læserbrev kan vi først og fremmest oplyse, at projektet Damhus Have ikke er et socialdemokratisk projekt, men et udkast som en privat bygherre er kommet med.

Af De tre socialdemokrater i Teknik- og Miljøudvalget, Steen Skriver Rasmussen, Michel Berg og Bente Hylleborg

Projektet er drøftet og godkendt i Teknik- og Miljøudvalget, Økonomiudvalget og sluttelig i Kommunalbestyrelsen.
I alle tre instanser var der overvejende enighed om at en høring ville være den rigtige vej frem i denne sag.

Annonce

Planlægning
 Det er rigtigt, at der i planlovens formålsparagraf står, at “offentligheden i vides muligt omfang inddrages i planlægningsarbjedet”.
Det mener vi også, at vi gør, bl.a. ved at sende forslaget i otte ugers høring, hvor samtlige borgere i kommunen kan komme med deres høringssvar, eller gode ideer. Vi kan gøre dig opmærksom på at vi har den dybeste respekt for planloven og tager den meget seriøst.
Det er ikke vores opfattelse, at et borgermøde ville kunne bidrage til et bedre udgangspunkt for denne sag end høringsperioden.

Flere gange uden borgermøde
 I denne valgperiode har vi gennemført flere lokalplaner, bl.a. i Rødovre Nord, hvor vi heller ikke har haft borgermøder, men en otte ugers høring.
Når høringsperioden er slut efter otte uger, vil alle høringssvar blive gennemlæst og diskuteret i de forskellige udvalg, inden de forskellige partier træffer en endelig beslutning.
Med hensyn til vores kollega Flemming Lunde Østergaard Hansens bemærkning om det indkaldte private borgermøde, kan vi kun sige, at det er dejligt, at borgerne viser interesse for de projekter, der bliver sendt i høring, og hvis man ville have politikere med, kunne man have inviteret os. Men ingen socialdemokratiske medlemmer af kommunalbestyrelsen har modtaget en invitation.

 

Kommentarer

2 kommentarer om “Svar til Niels D. Lund”

 1. jette louise petersen siger:

  Jeg vil bare lige linke til en anden artikel der blev bragt i avisen før høringsmødet, hvor der direkte står at alle kommunalbestyrelsesmedlemmerne er inviteret.

  http://www.rnn.dk/node/7570

 2. Det kan godt være der står i Lokal Nyt, at alle kommunalbestyrelsesmedlemmer er inviteret.
  Men det er ikke alt, der står i avisen der er rigtigt, her den 23.2.2013 har jeg stadigvæk ikke modtaget nogen invitation.
  Hvis man gerne vil have folk med til et arrangement, bør man sende dem en personlig invitaion, og ikke bare halvanden linje i en artikkel.
  Så hvis du mener invitationen er den, der står i den artikkel du omtaler, så er det en dårlig måde at invitere folk på, da det ikke er alle, der modtager Lokal Nyt hver uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top