Annonce

Svar til Borgmester Erik Nielsen og Dansk Folkeparti
damhus-tivoli_01_051012_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
læserbrev Bekymre det ikke borgmesteren overhovedet, at der skal være garvede spekulanter fra bl.a. Singapore der står bag projektet ”Damhus Have”?

Af Frits Degner, Frederiksberg Borgerliste

Har dit parti liste (A) ikke altid været imod underbetalt arbejdskraft fra udlandet? Det er socialdemokraterne åbenbart ikke mere? Der er vel ikke noget at sige til at fagforeningerne ikke er meget for at give støttekroner til liste (A), hold da op for en dobbeltmoral. Socialdemokraterne har i årevis skældt ud på den daværende borgerlige regering, for ikke at følge op på underbetalt arbejde. Jeres ”forhenværende” venner i fagbevægelsen lavede blokade mod Restaurant Vejlegaarden fordi ejeren ikke opfyldte overenskomsten. Jamen hvad gør du selv? Du påstår, du er socialdemokrat, har du så ikke en holdning til underbetalt udenlandsk arbejdskraft fra bl.a. Singapore? Netop dette kan give en masse vrøvl og blokader/blokadevagter fra byggefagene.

Annonce

Du skriver du gennem mange år har haft dialog med fonden, der ejer/ejede Damhus Tivoli. Så må jeg desværre fortælle dig, at så har du været i kontakt med de forkerte. Eller spørgsmålet er om du overhovedet ved, hvem du har været i kontakt med? Damhus Tivoli har i den senere tid været både et aktieselskab samt et anparts Selskab, og altså ikke en fond.

Nu ved jeg ikke hvad du hentyder til på Frederiksberg? Hvor mange af de gamle bevaringsværdige bygninger har socialdemokratiet bevaret i Rødovre? Skal jeg fortælle dig det? Rødovregård og kirken samt Damhus Kroen (hvis ikke den bliver revet ned også).  Nu er det faktisk dig der er injurierende. Jeg taler ikke på vegne af den Frederiksbergske befolkning, men på mine egne vegne. Men jeg kan da fortælle dig, at vi er mange der forargede på Frederiksberg over dine dispositioner. Der var endvidere en del mennesker fra Frederiksberg, der skrev under på Damhus Tivolis bevarelse.

Du skriver, på Frederiksberg har nogle politikere haft dårlige erfaringer med, ikke kunne finde ud af:? Ud af hvad Erik Nielsen? Nu er det dig, der går for vidt, på Frederiksberg har de altid en klokkeklar aftale med ejeren, hvad der skal stå på grunden, hvis det er det, du hentyder til? Frederiksberg Kommune reddede da Lorry fra ikke at blive revet ned, ved at købe stedet og forpagte det ud, de ville ikke lade sådan en kulturperle gå tabt. Det ville også svare til at politikerne på Frederiksberg Rådhus, lod opføre et ”Eriks Minde” på 13/14 etager midt ude på øen hvor det kinesiske lysthus ligger, midt i Frederiksberg have.

Du burde være virkelig glad for, der er en kommune som Frederiksberg, der har lagt utrolig mange penge som besøgende i Damhus Tivoli bl.a. undertegnede. Det kommer Rødovre til gode. Du burde være endnu gladere for at Frederiksberg via udligningsordningen brødføder Rødovre, fordi du ikke kan administrere din kommune ordentligt. Der er pt. et underskud på 600 mio. kr. Se endvidere venligst nedenstående oplysninger jeg har fra Økonomi og Indenrigsministeriet vedrørende udligningsordningen.

 

Fakta:

Eksempler på hvad de ”rige” Kommuner skal betale ekstra til udligningsordningen til ”fattige” kommuner:

 

København                      – 240.602 mio. kr.

Frederiksberg                 –   38.232 mio. kr.

Gentofte                          –   67.296 mio. kr.

Roskilde                           –   29.112  mio. kr.

 

”Fattige modtagerkommuner”

 

Rødovre                       +   13.860 mio. kr.

Tårnby                          +   29.388 mio. kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

Man kunne ønske sig at pengene fra udligningsordningen kunne øremærkes Damhus Tivoli. Men som Erik Nielsen slutteligt skriver: ”Vi behandler hinanden med respekt i Rødovre”. Jamen så husk det, Erik Nielsen. Man skal aldrig kaste med sten når man selv bor i et glashus.

 

Til de tre DF medlemmer i kommunalbestyrelsen har jeg kun at sige, DF burde lade være med at ytrer sig politisk om danskheden, ”som DF går så meget ind for”. Er der noget der er Dansk, så er det Damhus Tivoli, som DF vil have revet ned til fordel for ”Eriks Minde”. Til DFs orientering, så kommer Jette Louise altså fra Rødovre som alle de andre, der ikke vil have ”Eriks Minde”. Det er således kun mig der kommer fra Frederiksberg. Men jeg må så tilkendegive, DF skriver både bedre og pænere end Erik Nielsen. Må man håbe de borgerlige partier får borgmesterposten i Rødovre når der er kommunevalg i november måned.

 

 

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top