Stopper udbetaling af boligstøtte og folkepension
Penge-17.jpg
Rødovre Kommune skal ikke længere stå for udbetalinger af boligstøtte, folkepension og førtidspension. Fra den 1. marts overtager den nye offentlige myndighed, Udbetaling Danmark, kommunens rolle. Foto: Presse
penge Rødovre Kommune skal ikke længere stå for udbetalinger af boligstøtte, folkepension og førtidspension. Fra den 1. marts overtager den nye offentlige myndighed, Udbetaling Danmark, kommunens rolle.

Borgere som modtager boligstøtte, folkepension og førtidspension vil fra den 1. marts i år ikke længere få udbetalt deres penge fra Rødovre Kommune.
Regeringen og Kommunernes Landsforening aftalte i 2010, at samle en række af kommunernes opgaver i en central offentlig myndighed. I oktober og december 2012 overgik ansvaret for henholdsvis pass4sure CTAL-TA_Syll2012 familieydelser og barseldagpenge fra kommunerne til Udbetaling Danmark, og fra den 1. marts følger udbetaling til folkepension, boligstøtte førtidspension trop.

Stadig lokal hjælp
 Fremover skal man ansøge om boligstøtte og folkepension på www.borger.dk, pass4sure M2020-615 men der er stadig lokal hjælp at hente, hvis man som berørt borger har brug for hjælp.
“Man er altid velkommen til at møde op i Borgerservice, hvor medarbejdere vil bistå med hjælp til at udfylde de digitale ansøgninger. Borgerne bliver derfor ikke ladt i stikken, når opgaven flyttes til Udbetaling Danmark,” forsikrer Dan Birke Jakobsen, der er leder af Borgerservice i Rødovre Kommune.
Fra den 1. marts kan man som borger også ringe til Udbetaling Danmark om boligstøtte på telefon 70 12 80 63 og om folkepension på tlf. 70 12 80 61.
Ansøgninger om førtidspension skal stadig behandles via kommunen.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top