Annonce

Skolestævne satte ny rekord
kids-volley_10_150213_BP.jpg
500 børn var samlet til det årlige volley-skolestævne i Rødovrehallen i fredags. Foto: Brian Poulsen
Volleyball RS-Volley afholdt det årlige skolestævne for byens børn i Rødovrehallen i fredags, og der blev sat ny rekord i antallet af tilmeldte børn.

Tallene taler for sig selv: 91 hold, 201 kampe, omkring 500 børn og 35 frivillige udgjorde det årlige skolestævne i Rødovrehallen i fredags. Og rekorddagen blev endnu en gang en stor succes for alle parter.

Dagen blev samtidig en god optakt til Rødovre Statsskoles Volleyballs 50-års jubilæum om lørdagen.

Annonce

Niveauet stiger
Skolestævnet har kørt i 10 sæsoner, og skal man tro klubben, er det kommet for at blive. Børnene, der kommer fra 1. til 6. klasse fra kommunens skoler, elsker dagen, lyder det fra en af de frivillige fra klubben.

”Der kommer flere og flere deltagere for hvert år. Der er en enorm glæde blandt børnene, der kan få lov at spille volley sammen med deres kammerater. Børnenes niveau bliver samtidigt bedre og begynder nærmest at ligne klubniveau,” siger Lars Vallentin.

Tinderhøj Skole har været særligt interesseret i at sende så mange børn som muligt af sted til volleydagen. Så meget, at skolens lærere faktisk har udnævnt det årlige volley skolestævne til klasselærerdag på deres skole. 

”Vi har trænet op til dagen og har været på et kursus i januar, som vi blev inviteret til af RS-Volley. Her lærte vi spillet bedre at kende, så vi igen kunne gå hjem på skolen og give det videre til eleverne.  Eleverne har glædet sig, og vi er begejstrede for at være med til stævnet,” fortæller lærer Kjeld Jensen, der er leder for 6. klasserne på Tinderhøj Skole.

Medaljer til alle
Rødovrehallens fire baner var alle i brug fra tidlig morgen til midt-eftermiddag. Der blev uddelt medaljer til samtlige børn, der var med. Også selv om man skulle have fået en placering uden for top-3.

For en af de yngste deltagere, lille Frida på syv år, var det en stor fornøjelse at være med til at spille volleyball som optakt til vinterferiens uge 8.

”Det er sjovt at være med og spille sammen med mine kammerater fra klassen. Jeg kunne måske godt tænke mig at spille i den rigtige klub også,” siger hun i en af dagens indlagte pauser.

Dagen igennem havde der været masser af forældre forbi den store hal for at følge deres børn. Og de kommer med stor sandsynlighed igen til næste år, når begivenheden atter vender tilbage fredag i uge 7 og Rødovrehallen igen vil summe af forventningsfulde børn.

NB! Se et stort galleri fra dagen her på rnn.dk. Klik ind under fanebladet web-tv/foto.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top