Sidste etape af byggeri på Nyager Skole
rejsegilde-nyagerskole_02_080113_BP.jpg
“Jeg vil gerne rette en stor tak til de eksterne rådgivere samt Teknisk Forvaltning og ikke mindst alle håndværkerne, som har arbejdet på bygningen, for deres indsats, og håber at min tak også gives videre til dem, der ikke har mulighed for at være her i dag,” sagde Erik Nielsen, da der var rejsegilde tidligere på måneden. Foto: Brian Poulsen
nyager skole Den nye indskolingsafdeling på Nyager Skole nærmer sig sin afslutning. 1. etape af byggeriet blev påbegyndt i 1995 og til efteråret forventes det, at hele byggeriet kan indvies.

Rejsegilder er en gammel tradition i Rødovre Kommune, og håndværkerne blev hverken snydt for pølsevogn og rosende ord, da borgmester Erik Nielsen (A) i starten af januar måned bød velkommen til rejsegilde på 3. og sidste etape af indskolingsafdelingen på Nyager Skole.
Byggeriet har en stram tidsplan, men det forventes, at bygningen vil være færdig inden sommerferien.
“Indvielsen af denne 3. etape forventes at finde sted i forbindelse med fejringen af Nyager Skoles 50 års fødselsdag i september 2013. Så der er bestemt noget at se frem til. Jeg vil følge med i byggeriet undervejs og vil glæde mig til at se det færdige resultat. Jeg er sikker på, at vi alle vil se frem til, at bygningen står færdig, og jeg vil ønske alle rigtig god arbejdslyst med det videre arbejde,” lød det fra Erik Nielsen fra talerstolen.

Hånd i hånd med Arne Jacobsen

Annonce

Det endelige byggeri vil fremtræde som én samlet bygning, som i struktur og materialer tilpasser sig den eksisterende skole, der er tegnet af Arne Jacobsen.
Formanden for Børne- og Skoleudvalget, Flemming Lunde Østergaard Hansen (A), ser frem til indvielsen, som han tror, vil resultere i en mere optimal skolegang for skolens elever.
“Det er glædeligt, at et meget gammelt ønske om at samle indskolingen nu bliver en realitet. De nye rammer giver eleverne en tryg begyndelse på Nyager Skole, og dermed et godt grundlag for at få det optimale ud af deres skolegang. Den ny indskoling giver gode muligheder for at revitalisere den “store” skolegård, så den bliver et spændende opholdssted for eleverne,” siger udvalgsformanden, som også har været formand for projektgruppen under byggeriet.

rejsegilde-nyagerskole_01_080113_BP

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top