Annonce

Sejr i sikker stil
RMB-Copenhagen_09_251111_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Den første kamp af tre på fem dage blev cruiset sikkert i land, da Rødovre Mighty Bulls vandt med tenniscifre over rivalerne fra Copenhagen Hockey. Tyrene fandt effektiviteten, og seks forskellige spillere blev noteret for en scoring.

Copenhagen Hockey-Rødovre Mighty Bulls 2-6 Strapless Dresses
(0-2, 1-2, 1-2)
05:34 0-1 Patrick Rasmussen (E. Rasmussen, Sørensen)
06:12 0-2 Mikael Christensen (Contois, Karvinen)
24:43 1-2 Sergei Cubars (Hansen, Nielsen) pp1
35:13 1-3 Michael Smidt (Astrup, Illemann) pp1
36:20 1-4 Jannik Karvinen (Daugulis, Rådde)
40:19 2-4 Mark Mieritz (Persson, Carlsen)
43:23 2-5 Jeff Terminesi (Contois, Karvinen)
53:06 2-6 Rasmus Astrup (Smidt, E. Rasmussen)
Udv.: CH 6×2 + 1×10 (Asperup), RMB 5×2
Skud: 14-44 (3-10, 8-9, 3-25)
Tilskuere: 555

Hjemmeholdet kunne lige nøjagtig mønstre tre fulde kæder i lokalderbyet mod Rødovre tirsdag aften i en halvtom og iskold skøjtehal i Frihedens Idrætscenter. AL-Bank Ligaens bundprop fik heller ikke et ben til jorden mod tyrene, der viste en god effektivitet. Sweetheart Wedding Dresses

Annonce

Frederik Jakobsen havde fået genvalg i kassen for Mighty Bulls, mens Christian Møller agerede sprællemand i den anden ende, hvor han tog imod hele 44 skud.

Første periode bød på to scoringer til Rødovre. Det første efter en lidt tilfældig situation, mens Andy Contois fodrede Mikael Christensen på modsatte stolpe under et minut senere. Der kunne ikke pilles ved føringen, for udeholdet havde domineret det meste af perioden.

Kampen punkterede
Fra begyndelsen af anden periode fandt Copenhagen nogle takter frem, der for en kort stund skulle drille tyrene. Efter små fem minutter reducerede det hårdt trængte hjemmehold, og de følgende 10 minutter var kampen helt åben. De medrejste RMB-fans tænkte formentlig tilbage på sidste indbyrdes møde i Rødovre Skøjte Arena, hvor københavnerne faktisk vendte 0-2 til 3-2.

Michael Smidt og Jannik Karvinen punkterede endegyldigt kampen, da de inden for et minut øgede føringen til 1-4. Per Holten Møller på Copenhagens trænerbænk kunne blot se til, da Rødovres kaptajn scorede i powerplay, mens Karvinen med et konsekvent trækskud sendte pucken op i hjørnet.

Blot 19 sekunder inde i den sidste periode reducerede Copenhagen, men håbet og glæden varede kort. Få minutter senere scorede backen Jeff Terminesi et flot mål, da han fintede keeperen og lagde pucken uhindret ind ved nærmeste stolpe.

Barskt for hjemmeholdet
Rasmus Astrup lukkede og slukkede med syv minutter igen efter flot forarbejde af Michael Smidt, og så var tennisciffer-sejren i hus. Der var ikke den mindste tvivl om de tre point, og det må være umådeligt barskt for hjemmeholdet at gennemleve de resterende kampe i grundspillet. Men stor respekt for, at de tager kampen op og faktisk i perioder leverer flotte og farlige angreb.

Det var første gang i sæsonen, at Rødovre scorede over fem mål i én kamp. Det var uden tvivl godt for selvtilliden for Brad Grattons spillere, der har haft store scoringsproblemer i løbet af sæsonen. I aften svigtede spillerne ikke, selv om sejren sagtens kunne være blevet et par mål større.

Ruelykke ude på ubestemt tid
Tobias Ruelykke var tilskuer til aftenens kamp, da han er ude på ubestemt tid. Han pådrog sig en ’lower body injury’ i sidste kamp mod rivalerne for landsholdspausen. Også Anders Schultz måtte stå over, da han fortsat døjer med sygdom.

Reservemålmand Frederik Jakobsen har nu spillet 120 minutter i træk med resultatet to sejre. En god disponering af trænerteamet og give den unge keeper nogle kampe, så han kan føle sig som en spillende del af holdet. Inden Copenhagen-kampene havde Jakobsen blot spillet ganske få minutter.

Rødovre har i øvrigt vundet samtlige fem kampe mod Copenhagen i denne sæson, og målscoren er på samlet 23-10.

Den første af tre kampe på blot fem dage endte dermed med tre point. På fredag venter Frederikshavn White Hawks i Rødovre Skøjte Arena kl. 19, mens Mighty Bulls drager til Odense på lørdag.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top