Annonce

Rødovre Lokal Nyt på egen hånd
avis-kollage.jpg
Ialt har Rødovre Lokal Nyt sendt mere end 12 millioner aviser på gaden uden mediestøtte. Til sammenligning modtager Financial Times ca. 1 million kroner om året. Foto: Brian Poulsen
uafhængig Medieforliget er på plads, og det til stor glæde for landets største medier, der kan nyde godt af de 100 millioner som gives i tilskud. Din lokalavis får ikke en krone.

Som altid, i Rødovre Lokal Nyts 11-årige historie, er din lokalavis ikke en del af medieforliget, da lokalaviser ikke er begunstiget med tilskud. Dermed får Rødovre Lokal Nyt ikke en krone i tilskud nogen steder fra, og sådan har det altid været.
Selvom vi ikke modtager tilskud er vi ofte glade givere. Vi har altid givet en ekstra hånd og støtte til den lokale afdeling fra Kræftens Bekæmpelse, støtter den lokale sport, den lokale handicapforening og bakker op om de mange lokale foreninger. Senest har vi også bidraget til at skubbe gang i flere kulturelle arrangementer, samt bakket op om eksisterende. Dermed er en af de væsentlige grundværdier for Rødovre Lokal Nyt indfriet. Da vi startede avisen som konkurrent til Rødovre Avis, ejet af Berlingske (som i øvrigt får mediestøtte), var det blandt andet som protest mod, at Berlingske Lokalaviser stort set ikke deltog aktivt i det lokale miljø hverken med redaktionelt indsigt og opbakning eller med økonomiske håndsrækninger.
Vi har heldigvis stadig særdeles høje læsertal, hvilket afgiver respekt hos de lokale politikere. Derfor er Rødovre Lokal Nyt borgernes forlængede arm, en stærk en af slagsen vil vi mene. Troværdigheden er vigtig, og derfor blander jeg mig, som bladchef og derfor kommercielt interesseret, ikke i redaktionens beslutninger. Det giver en seriøs og troværdig avis, der hjælper Jer læsere, når det trænger mest på. Derfor vores slogan:
Rødovre Lokal Nyt
…vigtigere end du tror

For de fleste går naturligvis ikke rundt i hverdagen og tænker på, hvor meget den lokale avis egentlig hjælper Rødovreborgerne. Det fortsætter vi med i 2013, hvor avisen fylder 11 år.

Kommentarer

1 kommentar om “Rødovre Lokal Nyt på egen hånd”

 1. Joffe siger:

  Citat “For de fleste går naturligvis ikke rundt i hverdagen og tænker på, hvor meget den lokale avis egentlig hjælper Rødovreborgerne.”

  Arhhh – Ro på nu bladchef! Altså på en hverdags onsdag sender jeg sgu da ofte en taknemmelig tanke over, at der findes et talerør for brok og ballade for os borgere, der er blevet dårligt behandlet af en offentlig eller privat virksomhed. Eller et lokalpolitisk system, der gerne “spinner” os med nye korrekte løsninger. RLN er også en flot talerstol for foreninger og aktiviteter, som jeg ellers ikke ville vide en skid om. Samtidig er jeg uhyre opmærksom på, hvilke lokale virksomheder, der rykker annoncer ind. Hvis RLN ikke fandtes, så ville jeg ikke vide, at jeg boede i et lokalsamfund, som jeg holder af og løbende skal tage stilling til.

  Med respekt for “organets” grundvilkår, så ser man som læser selvfølgelig gerne, at “organet” nu og da tør sætte tænderne i de hænder, der fodrer med annoncekroner og spicy informationer. Men på en hellig dag gad jeg fx gerne, at RNN spurgte Michel Berg hvornår helvede den Burger King kommer til 2610 ? – men anyways, slogan’et “….vigtigere end du tror” det holder, både på hverdage og de hellige dage !

  Hvis det – trods medieforlig og branchens kapitalkoncentration – nogensinde skulle komme dertil, at RLN skulle mangle økonomisk opbakning fra et lokalt erhvervsliv, foreningsliv, Rødovre kommune eller borgerne, så bør du og dine kunne regne med hele banden ! Det er bl.a. det Rødovre handler om.

  Bedste hilsener
  Joffe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top