Annonce

Rødovre bruger fem millioner kroner ekstra på sundhed
tarzan-boernehave1_070907_B1.jpg
Rødovre bruger fem millioner ekstra på sundhed - vil du også være med? Foto: Arkiv
sundhed Tirsdag aften blev en sund dag for Rødovre. Kommunalbestyrelsen besluttede at poste næsten 5 millioner kroner om året ekstra ind i sundhedsindsatsen.

Tirsdag aften blev en sund dag for Rødovre.

Kommunalbestyrelsen besluttede at poste næsten 5 millioner kroner om året ekstra ind i sundhedsindsatsen.

Annonce

Det vil vi gerne fejre med et stort og flot indstik i avisen onsdag den 3. marts, hvor vi fortæller om nogle af de områder, hvor de mange nye penge skal gøre gavn.

Den nye ekstra indsats er målrettet de områder, hvor borgerne i Rødovre døjer allermest. Det er de store kroniske sygdomme, rygning, alkohol, stress og motion.

I indstikket vil vi fortælle om alle de nye tiltag, som eksempelvis et nyt tilbud til psykisk sårbare, rehabilitering til kræftramte, tilbud om træning og lægetjek i Sundhedscenteret, bevægelsesambassadører i skoler og institutioner, forebyggelse af faldulykker og meget mere.

Endvidere vil vi dykke ned i konkrete menneskelige historier, der kan inspirere andre til at gøre mere for deres sundhed.

 

Har du en god idé til en sundhedshistorie eller har du et godt sundhedstilbud til borgerne, så kontakt redaktør André Bentsen på 31 12 26 10 eller andre@rnn.dk eller konsulent Heidi Fugl Jensen på 29666699 eller heidi@rnn.dk

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top