Ringe forhåndsviden om Damhus Have
kim-drejer2.jpg
læserbrev Der er åbenbart en del forvirring om hvad kommunalbestyrelsen vidste om Damhus Have-projektet og hvornår.

Af Kim Drejer Nielsen,Medlem af kommunalbestyrelsen (K)

Man kunne få indtrykket af borgmesterens indlæg, at kommunalbestyrelsen var fuldt orienteret om projektet ved seminaret om byudvikling den 21. januar 2012. Ved det pågældende seminar blev der vist mange billeder, mest om byud-viklingsprojekter i Islev og i Rødovre Syd. Der blev også vist billeder af enkelte andre projekter som måske/må-ske pass4sure MB6-502 ikke ville blive til noget. I den forbindelse så vi fire billeder af projektet set fra Roskildevej/Damhussøen. Der var altså ikke så meget andet at forholde sig til andet end nogle billeder. Jeg udtrykte dog allerede da min skepsis.

Annonce

Fem forslag
 Jeg kan forstå, at der har været mindst fem alternative forslag. Dem har pass4sure 000-598 jeg aldrig hørt om før en gang i sidste måned. Kommunalbestyrelsen har ikke været en del af processen.
Det er vigtigt, at fastslå at kommunalbestyrelsen i november alene på det foreliggende grundlag valgte at sende lokalplanforslaget i høring. Intet andet er besluttet. Jeg selv undlod at stemme, da jeg ikke ville modsætte mig at sende forslaget i høring, men heller ikke uden videre ville acceptere forslaget som det forelå. Der er mange ting jeg er blevet klogere på siden november.
Jeg kan igen kun opfordre mine kolleger i kommunalbestyrelsen til at forholde sig fordomsfrit til høringssvarene og spørge sig selv om de virkelig støtter et højhus i et villakvarter ved Damhussøen. Jeg gør i hvert fald ikke.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top