Reservekeeper: Det vigtigste var sejren
frederik-jakobsen_RMB-frederikshavn_15_050113_BP.jpg
Reservekeeper Frederik Jakobsen havde skiftet bænken ud med banen i sejren over Copenhagen Hockey. Foto: Arkiv
Ishockey Reservekeeper i Rødovre Mighty Bulls, Frederik Jakobsen, stod endelig en hel kamp i sejren over Copenhagen Hockey. ”Det vigtigste var, at vi vandt,” siger han og er ikke tilfreds med sin egen præstation.

Frederik Jakobsen har ventet længe på at få muligheden fra start i Rødovres mål. Ventetiden var ovre, da cheftræner Brad Gratton fortalte den unge målmand, at han skulle vogte buret i lokalderbyet.

Selv var reserven til Sebastian Dahm ikke tilfreds med tingenes forløb, selv om han ikke som sådan var skyld i nogen af de tre mål fra modstanderen.

Annonce

”Det var selvfølgelig rart, at vi vandt. Men jeg er ikke tilfreds med min egen præstation, selv om de scorede på to friløbere og et godt skud fra siden,” siger han og fortæller, at han også skal stå i næste kamp.

”Det vigtigste var, at vi vandt. Men jeg håber da på, at jeg gør det bedre i næste kamp mod dem – i hvert fald lukker færre mål ind.”

Nervøs for skældud
Copenhagen smed koldt vand i hovedet på tyrene med scoringen til 2-3 midt i anden periode.

”Ved det tredje mål kørte de rundt i vores zone i flere minutter, og så fik han (Martin Nielsen, red.) lov at gå ind fra siden og sætte den flot op i nettet,” forklarer Jakobsen, der var nervøs for skældud i pausen.

”Jeg var sikker på, at jeg ville få en god skideballe i pausen inden tredje periode, men det fik jeg ikke. Det var mere spillerne, der fik en opsang, og at jeg skulle have noget hjælp. Det gik de ud og gjorde i tredje periode, og det var en fed fornemmelse.”

Fedt med en hel kamp
Rødovres sejr var fuldt fortjent, og det er målmanden også helt enig i. Holdet skulle endda have scoret flere mål.

”Det var helt sikkert en fortjent sejr. Vi havde mange chancer til at score på, og vi kunne godt have vundet med flere mål,” siger Frederik Jakobsen, der ser frem til næste opgave på den anden side af landsholdspausen.

”Det var fedt at stå en hel kamp, så nu har jeg prøvet det. Så forhåbentlig er jeg lidt mere afslappet til næste kamp, og den ser jeg frem til.”

Mere intensitet og fysik
Mikkel Sørensen og Emil M. Rasmussen er blevet mere eller mindre faste spillere på Rødovres hold, og i aften noterede de sig for henholdsvis en assist og et mål.

”Vi spillede en god kamp og startede også rigtig godt. I starten af anden periode gik det knap så godt, men vi kom godt igen og fik bragt os foran,” siger Mikkel Sørensen, der kan mærke en klar forskel på 1. division/U20 og AL-Bank Ligaen.

”Det går hurtigt, men man vender sig hurtigt til farten, og det er godt endelig at komme op på holdet. Vi udvikler os på farten og bliver stærkere. Der er meget mere intensitet og fysik i ligaen, end det jeg er vant til. Og så er der jo nogle rutinerede spillere imellem, som er svære at spille mod.”

Den blot 18-årige forward er forholdsvis ny på Mighty Bulls’ hold, så han giver her en lille beskrivelse af ham selv som ishockeyspiller.

”Jeg er nok mest en powerforward. Mine forcer er hurtighed og styrke, og så har jeg et nogenlunde overblik af spillet. Det er spændende og sjovt at være med, og jeg forventer selvfølgelig at blive oppe og få spilletid. Jeg håber også, jeg vil opleve slutspillet, hvis jeg er med der. Det er mine forventninger,” slutter Mikkel Sørensen fra feststemt omklædningsrum.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top