Annonce

Politirapport
WEB_politi-3_130309_BP.jpg
Foto: Arkiv
politi Ung mand med karismatisk mærke på kinden efterlyses efter tyveri. Læs hele politirapporten her.

Stjal fra kassen
En bodybuildertype, med et karismatisk mærke på kinden, stjal torsdag den 14. februar kl. 16.30 fra kassen i et supermarked på Roskildevej. Gerningsmanden var i færd med at købe en pakke tyggegummi, men da pass4sure C2040-918 kassen blev åbnet, stak han hånden ned i kassen og stjal et mindre beløb. Manden stak herefter af, og Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger i sagen.
Manden beskrives som bodybuildertype, ca. 20 år, lys i huden og med et karakteristisk mærke på højre kind. Han var Iført grå hue, sort jakke og cowboybukser. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet i Hvidovre, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48. pass4sure 00M-638

 

Annonce

Alene hjemme med tyve
En dreng var helt alene hjemme, da to indbrudstyve torsdag den 14. februar kl. 16.00 brød ind i et hus på Annexgårdsvej. Drengens bedstemor var ude og handle, og da drengen på et tidspunkt hørte larm, troede han at det var bedstemoderen, der er kommet hjem. Drengen stod dog pludselig ansigt til ansigt med to indbrudstyve. Den ene holdt vagt, mens den anden stjal en Ipad. Gerningsmændene stak herefter af. Politiet vil også gerne høre fra eventuelle vidner i denne sag. Gerningsmændene beskrives som: A. Mand, mellem 20 og 25 år, sort hår. B. Kvinde, ca. 40 år, ca. 182 cm høj, sort krøllet hår. Iført sorte bukser, sort jakke og lange sorte støvler.

Dieseltyve

Ukendte gerningsmænd klippede natten til fredag den 15. februar hul i hegnet til et tankanlæg på Sindalvej, og stjal diesel. Tyvene begik hærværk på seks lastbiler og stjal ca. 2000 liter diesel.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top