Annonce

Politirapport
WEB_politi-3_130309_BP.jpg
Foto: Arkiv
politi En 47-årig mand har smadret en butiksrude på Roskildevej, og en bilist fik en dobbelt bøde på Gunnekær. Læs politirapporten her.

Anholdt for hærværk
Af ukendte årsager lod en 47-årig lokal mand natten til søndag den 3. februar, sine frustrationer få frit spil på Roskildevej. Manden knuste en forretningsrude, et sidespejl på en bil og sparkede til to postkasser. Politiet kørte til stedet, hvor der i første omgang ikke var spor af manden. Politiet kunne dog senere anholde ham på Tårnvej. Manden nægtede sig skyldig og blev løsladt efter endt afhøring.
Påvirket af stoffer
En 22-årig mandlig bilist fra Hvidovre blev lørdag den 2. februar kl. 00.21 anholdt af politiet. Den unge bilist var i første omgang blevet rutinemæssigt standset, men han blev anholdt, da betjentene mistænkte ham for at være påvirket af narkotika. Han blev kørt til politigården i Albertslund for at få taget en blodprøve. Han nægtede sig skyldig og blev løsladt efter afhørin-gen.
Dobbelt bøde til bilist
En 33-årig mand fra Rødovre fik ikke én bøde, men hele to, da han i beruset tilstand blev standset af politiet på Gunnekær onsdag den 30. januar kl. 22.35. Den 33-årige bilist blev alkotestet, og testen viste en promille over det tilladte. Det viste sig også, at den 33-årige ikke havde et kørekort, og han blev derfor han både sigtet for at køre uden kørekort, samt for at køre spirituskørsel. Han blev kørt til politigården i Albertslund for at få taget en blodprøve. Han ønskede ikke at udtale sig til politiet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top