Annonce

Pokaleventyr fortsætter mod GOG
RH_herrer-oeresund_01_260113_BP.jpg
Foto: Arkiv
Håndbold Rødovre Håndboldklubs herrer avancerede til pokalturneringens sjette runde, da holdet tævede Furesø Håndbold med 10 mål. I næste runde venter det kommende ligahold fra GOG.

Pokalturneringen, 5. runde
Furesø Håndbold-RH 25-35 (12-19)

RHs herrer havde ingen kvaler med at ekspedere Furesø ud af pokalturneringen, da holdene torsdag mødtes i femte runde.

Annonce

Der viste sig hurtigt en tendens i kampen, og hjemmeholdet, der frister en tilværelse i 3. division, fik ikke et ben til jorden mod Rødovres 2. divisionsherrer, der dog frygtede præstationsangst.

”Vi var bange for, at det skulle blive sådan en typisk pokalkamp, hvor det for vores vedkommende gjaldt om at vinde og præstere, for det har vi ikke været så gode til,” siger profilen Anders Larsen.

”Det viste sig hurtigt, at der var niveauforskel. Vi stod godt i forsvaret og spillede os godt igennem i angrebet og løb også fra dem. De løb tør for kræfter, og vi førte med syv ved pausen.”

GOG venter i næste runde
Det står allerede klart, at RH skal en tur til Fyn for at møde GOG fra Gudme i sjette runde af pokalturneringen. Et fynsk mandskab, der er på vej op i landets bedste håndboldrække.

”Vores pokaleventyr stopper højst sandsynligt mod GOG. Man skal selvfølgelig altid gå efter chancen, men det ville også være urealistisk at sige, at vi kunne ordne dem. GOG har tabt én kamp i 1. division og har sikret sig oprykning til ligaen. Så vi har ikke skyggen af chance,” vurderer Larsen, der trods alt ser frem til at få en stor oplevelse.

”Vi må tage kampen som en oplevelse og håbe på, de tager let på kampen og sparer en masse spillere, så vi ikke bliver spillet fuldstændig over. Vi skal spille mod et hold, der er to niveauer bedre, så vi må tage oplevelsen med. Omvendt har vi mange unge spillere, der kan få et indblik i, hvad der kræves for at være med på højeste plan.”

Top-4 er målet
Der er endnu ikke fastlagt en dato på RHs næste kamp i pokalturneringen. Inden da fortsætter holdet kampene i 2. division øst, hvor den øjeblikkelige placering er fjerdepladsen med fem point op til førerholdet fra HØJ.

Der er imidlertid ikke den store tro fra RH-profilen på, at det kan blive til top-2 i denne sæson.

”Vores chance for at blive etter eller toer er forspildt, men vi skal som minimum holde os i top-4. Det kunne være fedt med en tredjeplads i forhold til vores målsætning. Vi vil da gerne vinde fire ud af de sidste fem kampe, selvom vi selvfølgelig går efter sejren i samtlige kampe. Men vi har jo også vist os at være lidt ustabile,” slutter Anders Larsen.

RHs herrer skal først i aktion i 2. division, når holdet søndag den 24. februar tager imod Dianalund/Tersløse hjemme i Rødovre Stadionhal kl. 15.30.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top