Annonce

Pokal-exit efter lad indstilling
RH_damer-oeresund_05_260113_BP.jpg
Foto: Arkiv
Håndbold En lad og dårlig indstilling fra RHs damer førte til pokal-exit efter et klart nederlag på seks mål ude mod Team Arresø.

Pokalturneringen, 5. runde
Team Arresø-RH 23-17 (12-7)

RHs damer skulle torsdag aften forsøge at spille sig videre fra femte runde i pokalturneringen, da holdet ude mødte Arresø fra Kvalifikationsrækken. Men gæsterne levede ikke op til favoritværdigheden.

Annonce

Cheftræner Theis Husfeldt havde inden kampen over for spillerne gjort det klart, at modstanderen ikke skulle undervurderes. Alligevel lod det til, at RH ikke var deres opgave voksen.

”Inden kampen sagde jeg til spillerne, at man sagtens kan tabe til Team Arresø, som fører Kvalifikationsrækken. I pokalkampe handler det om at have mest vilje til sejren,” siger han og ærgrer sig over spillernes indsats.

”Hvis man ikke gider tage det seriøst og ofre det, der skal til, så går det galt. Vi havde inden kampen talt om, at vi skulle tage os sammen og være klar. Men der var ikke nogen, der var klar fra start. Vi havde scoret fem mål, da der var gået 25 minutter. Vi havde chancerne, men der blev sjusket og vist en dårlig motivation.”

Dårlig og lad indstilling
RH stillede op uden en decideret venstre fløj som følge af skader, og holdet havde på grund af et par andre afbud fået tilgang af spillere fra andenholdet.

”Vi havde fire andenholdsspillere med. Men vi burde stadig have vundet. Der blev bare vist en for dårlig og lad indstilling. Det var selvfølgelig rigtig ærgerligt,” udtaler Husfeldt, der håber, at holdet kan tage revanche i 2. division.

”For mig er det vigtigst, at vi vinder i 2. division. Vi har desværre et lidt for lavt bundniveau, og det er nok fordi, spillerne er uerfarne. De har derfor ikke den professionelle indstilling og et grundniveau. Det må vi bare erkende.”

Pisser på hinanden
Efter pokalnederlaget viste cheftræneren sin utilfredshed med spillerne ved at kridte banen klart op.

”Jeg sagde til dem, at jeg synes, de pisser på hinanden, og at de spilder hinandens og min og Jens’ (andenholdstræner Orby, red) tid. Jeg synes, det var rigtig ærgerligt og synd. Jeg gider ikke stå og råbe ind i hovedet på dem, for de er voksne mennesker, så de ved det godt selv,” lyder det.

Nu kan RHs damer koncentrere sig 100 procent om de sidste fem kampe i 2. division øst. Holdet er på sjettepladsen med 19 point efter 17 kampe. Der er ni point op til førerholdet fra TMS Ringsted og fire point op til FIF 2 på tredjepladsen.

”Top5 var målsætningen inden sæsonen, og den virker mest realistisk lige nu. Der er ikke så langt op til de næste pladser, men de øvre placerede hold vil også vinde kampe,” slutter Theis Husfeldt og forklarer, at flere U18-spillere vil blive tilknyttet holdet til næste sæson.

Næste kamp i 2. division er først søndag den 24. februar hjemme mod Freja HK.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top